Setari Cookie-uri

4 Semne ale unui suflet sensibil

Sufletele sensibile sunt mult mai constiente cu privire la energia din jurul lor si ele tind sa simta pana si energia altor oameni si al mediului inconjurator.

Traim intr-un Univers construit din energie. Suntem energie, lumea din jurul nostru este energie si pana si gandurile si sentimentele noastre sunt energie.

Sufletele sensibile sunt mult mai constiente cu privire la energia din jurul lor si ele tind sa simta pana si energia altor oameni si al mediului inconjurator.

Cum vibratiile planetei continua sa creasca, tot mai multi dintre noi incep sa devina sensibili la energia din jurul nostru.

Iata care sunt cele 5 semne ale unui suflet sensibil:

1. Esti foarte constienta de ciclurile Lunii

In fiecare luna calendaristica, Luna completeaza un ciclu de miscare de la Luna noua la Luna plina. Luna reprezinta emotiile, iar sufletele sensibile sunt adesea foarte sincronizate cu fazele Lunii.

In timpul Lunii noi sufletele sensibile pot simti o chemare si dorinta de a se elibera sau de a pune capat anumitor lucruri.

Citește și:

Sufletele sensibile nu vor intelege aceasta legatura speciala pe care o au cu Luna si uneori acest lucru le poate face sa se simta axioase sau inconfortabile in anumite momente ale lunii.

2. Simti prin ce trec alte persoane

Sufletele sensibile sunt adesea capabila sa spuna ce simte o alta persoana si chiar pot simti acele emotii ca si cum ar fi ale lor. De asemenea, acestea pot spune ce simte o alta persoana chiar si cand aceasta nu este in preajma.

Acest lucru poate fi unul epuizant, motiv pentru care este important ca aceste persoane cu suflete sensibile sa isi protejeze energia.

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.