Setari Cookie-uri

5 Legi mai putin cunoscute ale fericirii (care iti vor schimba viata)

A cunoaste raspunsul la aceasta intrebare este important. A trai in fiecare zi intr-un mod care face posibila fericirea este schimbarea vietii. Iata care sunt legile de baza ale fericirii pe care toata lumea ar trebui sa le aiba in vedere:

3. Fericirea este integritate si fiecare pas si experienta sunt ceea ce te fac sa atingi integritatea

Fara fiecare experienta de viata, esti o pagina necompletata, un jurnal gol, o scrisoare lipsita de text. Ce te face sa traiesti este vointa ta de a trece peste provocarile de azi si apoi a iti tine capul sus pentru provocarile de maine.

4. O poveste de viata fericita nu inseamna o poveste de viata usoara

Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iti urmezi inima. Sa iti asumi riscuri. Nu face doar alegerile usoare si sigure pentru ca iti este teama de ceea ce s-ar putea intampla - daca faci acest lucru, nu se va intampla nimic. Trebuie sa muncesti din greu pentru a iti face viata la fel de frumoasa ca visurile care danseaza prin imaginatia ta, in acelasi timp respectand fiecare pas de-a lungul timpului.

5. Fericirea traieste in toate lucrurile mici

Citește și:

Redescopera sensibilitatea ochilor din copilarie... ochii care au vazut viata asa cum este - o compilatie frumoasa de vieti minuscule, fiecare traita minunat, ca instantanee intr-un album foto de familie. Descopera frumusetea din flori, din curcubeu si animale. Din apusuri si nopti pline de stele. Astfel inveti sa visezi la fiecare clipa cu ochii deschisi.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.