Setari Cookie-uri

20 de citate pentru a face fata lucrurilor pe care nu le poti controla

Aceste citate ne pot ajuta nu doar in momentele grele, ci pot fi adevarate mantre pe care sa le citim in mod regulat pentru a ne schimba mentalitatea si pentru a face fata problemelor neasteptate care apar in viata noastra. 

11. Singurele drumuri despre care stiu sigur ca nu duc nicaieri, sunt cele abandonate.

12. Poate te vei confrunta cu multe infrangeri, dar nu trebuie sa te lasi invins. De fapt, s-ar putea sa fie necesar sa te confrunti cu obstacole, pentru a sti cine esti, din ce poti sa te ridici si cum poti sa o scoti la capat.

13. Inainte de a vorbi, asculta. Inainte de a scrie, gandeste. Inainte de a cheltui, castiga. Inainte de a investi, cerceteaza. Inainte de a critica, asteapta. Inainte de a te ruga, iarta. Inainte de a renunta, incearca. Inainte de a te pensiona, economiseste. Inainte de a muri, ofera.

14. Pentru a avea succes trebuie sa gasesti ceva de care sa te agati, ceva care sa te motiveze, care sa te inspire.

15. Secretul succesului se afla in rutina de fiecare zi.

16. Una dintre greselile uriase pe care le comit oamenii este ca incearca sa isi forteze un interes. Nu tu iti alegi pasiunile, ele te aleg pe tine.

Citește și:

17. Cea mai mare glorie nu o dobandesti atunci cand nu esti doborat niciodata, ci atunci cand te ridici dupa ce ai cazut.

18. Cand ne aflam pe drumul cel bun, urmam semnele, dar din cand in cand mai facem si cate un pas gresit, iar divinitatea ne vine in ajutor, impiedicandu-ne sa comitem ireparabilul.

19. Fericirea apare atunci cand ceea ce gandesti, spui si faci e in armonie.

20. Invinsii vad strazile acoperite de gheata, dar invingatorii isi pun in picioare patinele.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.