Setari Cookie-uri

9 Motive pentru care sufletele batrane isi gasesc mai greu dragostea

Persoanele cu suflet batran sunt persoane care au trebuit sa faca fata unor momente dificile in viata, sa creasca si sa invete din anumite experiente. Desi acest lucru este unul minunat, problemele nerezolvate se pot manifesta adesea in relatiile sentimentale. 

Indragosteste-te de o persoana cu un suflet batran. Indragosteste-te de o persoana cu o inima plina de cicatrici si de rani. Indragoste-te de o persoana sensibila. Pentru ca aceasta persoana nu va iubi niciodata precum o persoana obisnuita.

Am gasit pe ThoughtCatalog care sunt motivele pentru care persoanele cu suflet batran isi gasesc mai greu dragostea:

1. Au un simt puternic al identitatii

Ele stiu cine sunt ceea ce inseamna, de asemenea, ca stiu si ce isi doresc de la o relatie sentimentala, ce functioneaza si ce nu intre ele si un posibil partener.

2. Sunt foarte intuitive

Deseori sunt predispuse la indoieli din cauza gradului de sensibilitate profunda; capacitatea lor de a isi face griji si de a face presupuneri pot rupe relatiile care nu au o baza solida.

3. Au scopuri mai mari decat dragostea

De obicei, acestea trebuie sa isi realizeze visurile inainte de a isi gasi dragostea - pentru ca sufletele batrane iubesc profund si complet si, atunci cand sunt intr-o relatie, se dedica acesteia trup si suflet.

Citește și:

4. Nu se vor multumi cu nimic mai putin decat o dragoste adevarata

Ele isi doresc mai mult decat o relatie de suprafata. Vor o dragoste adevarata, incare ofera si primesc iubire, in care se dedica trup si suflet persoanei de langa lor (iar sentimentul si devotamentul trebuie sa fie reciproc).

5. Desi exista pasiune, cu putine persoane sunt cu adevarat compatibile

Pentru ca sunt sensibile si se ataseaza repede de oameni, persoanele cu suflet batran isi gasesc foarte usor iubire, insa compatibilitatea cu acestia dureaza putin timp... pana cand ajung sa ii cunoasca cu adevarat.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.