Setari Cookie-uri

Iubeste o femeie din zodia Rac... si vei descoperi pentru prima data dragostea adevarata

Inainte de a te implica intr-o relatie cu aceasta femeie fabuloasa, minunata si sensibila, iata care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre femeia Rac:

2. Are nevoie de confort si stabilitate in tot ceea ce face

La sfarsitul zilei, scopul principal al femeii Rac este o viata plina de confort si stabilitate. Chiar si atunci cand cauta aventura, femeia Rac inca isi mai doreste un sentiment de securitate.

Ea are nevoie constanta de dovezi ca este iubita si vrea sa se simta pe deplin multumita in relatia sentimentala. Speriata de a nu fi ranita, vrea sa stie ca este in siguranta si ca inima ei nu va suferi.

3. Traieste in trecut

Femeia Rac isi pretuieste amintirile si are un respect profund pentru tot ce s-a intamplat in viata sa. Ea considera ca trecutul inseamna doar lectii de viata si accepta atat greselile, cat si suferinta pe care a trait-o.

4. Iubeste cu adevarat

Daca nu o cunosti, poti spune ca este rece si dificila. Insa in momentul in care este convinsa ca relatia voastra este una serioasa, atunci isi pune sufletul pe tava si iubeste fara teama. Sa nu iti fie teama, nu te va rani niciodata!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.