Setari Cookie-uri

Sunteti suflete pereche? Firul sortii va leaga pentru totdeauna

Firul rosu al destinului vine dintr-o credinta antica din Asia de Est. Legenda spune ca zeii leaga un fir rosu in jurul gleznelor sufletelor care sunt destinate sa se intalneasca sau sa se ajute pe pamant intr-un anumit fel. 

Potrivit unei legende foarte vechi, exista un fir al sortii care leaga doua persoane destinate sa fie impreuna. Aceste doua suflete conectate sunt legate indiferent de timp, loc sau imprejurari. Nimeni si nimic nu poate rupe acest fir magic intre doua persoane care sunt menite sa fie impreuna.

Ce inseamna firul rosu?

Culoare: rosu

Aceasta culoare este puternic legata de dorinta si atractie. In plus, firul rosu este firul sortii care leaga doua suflete pereche.

Origini

Potrivit theearthtribe, firul rosu al destinului vine dintr-o credinta antica din Asia de Est. Legenda spune ca zeii leaga un fir rosu in jurul gleznelor sufletelor care sunt destinate sa se intalneasca sau sa se ajute pe pamant intr-un anumit fel.

Conceptul de suflet pereche

Intregul concept este asemanator celui occidental, un suflet pereche sau chiar o flacara geamana. Diferenta este ca aceasta legenda se concentreaza mai mult pe conceptul de "a fi legat de cineva" si nu pe a gasi cealalta jumatate.

Citește și:

Povestea firului rosu al destinului

Povestea nu ar fi atat de interesanta daca nu ar veni cu cateva probleme. Se spune ca un baietel care mergea catre casa intr-o noapte, a vazut un batran citind o carte. Baiatul a mers la batranel si l-a intrebat ce spune cartea. Omul a raspuns: "Aceasta carte se refera la casatorii. Toata lumea este destinata sa se casatoreasca cu o singura persoana."

Baiatul a fost curios si l-a intrebat pe batranel care este fata care ii este destinata. Cand a vazut-o, a spus ca nu ii place deloc si ca el nu se va casatori niciodata, dupa care a fugit cat l-au tinut picioarele catre casa lui.

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.