Setari Cookie-uri

Sunteti suflete pereche? Firul sortii va leaga pentru totdeauna

Firul rosu al destinului vine dintr-o credinta antica din Asia de Est. Legenda spune ca zeii leaga un fir rosu in jurul gleznelor sufletelor care sunt destinate sa se intalneasca sau sa se ajute pe pamant intr-un anumit fel. 

Mai mult, cand a intalnit-o pe fetita prin piata, el a aruncat o piatra in ea si i-a spus ca nu o va lua niciodata de nevasta. Fetita a inceput sa planga si a fugit in bratele mamei sale.

Cativa ani mai tarziu, o casnicie era aranjata... intre baiat, acum devenit un adevarat barbat, si una dintre cele mai frumoase fete din sat. Cand i-a dat voalul jos, el a observat o cicatrice in zona sprancenei.

Barbatul a intrebat-o despre cicatricea mica de pe spranceana.

"Cu multi ani in urma, un baietel pe care nu il stiam a aruncat cu piatra inspre mine."

Barbatului i-au trecut numeroase filme prin cap, amintindu-si atat momentul despre care sotia lui i-a povestit, cat si seara in care batranul i-a aratat cum arata femeia pe care o va lua de sotie.

Ce se intampla cand firul rosu al destinului se intinde si se incurca?

Aceasta legenda este supusa unei puteri mult mai mari. Destinul va lua totul in mana si va conduce cursul. Odata cu trecerea timpului, totul se va destrama. Este important sa nu lupti cu firul rosu.

Citește și:

Ai gasit persoana de la capatul celalalt al firului rosu?

Inca mai ai de lucru. Daca ai gasit persoana de la celalalt capat al firului rosu, asta nu inseamna ca va fi usor sa ramaneti impreuna. Amandoi trebuie sa lucrati pentru a ramane impreuna; legenda este menita sa inspire devotament, loialitate, compasiune si compromisuri.

Firul rosu este atasat ambilor parteneri la infinit. Indiferent cat de aproape sau de departe esti de sufletul tau pereche, firul este intotdeauna acolo, legat de voi. Vor exista momente cand, din punct de vedere mental sau fizic, te vei simti la o anumita distanta de partenerul tau, insa acest lucru nu afecteaza puterea firului sortii. Acest fir va leaga impreuna pe viata.

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.