Setari Cookie-uri

Cele 7 caracteristici ale unui suflet pereche

Sufletele pereche sunt diferite de partenerii de viata. Sunt persoane care nu isi gasesc niciodata sufletul pereche si care au un partener de viata. 

4. Te gandesti la viitor.

Nicio relatie nu este perfecta si chiar si in relatiile in care esti cu sufletul pereche vor exista urcusuri si coborasuri. Asa este in viata, trebuie sa accepti asta. Cel mai important lucru este ca pana si in timpul acestor episoade negative, reusesti sa te concentrezi asupra rezolvarii problemelor si sa vezi dincolo de situatia dificila. Pentru voi intotdeauna exista un viitor.

5. Sunteti de nedespartit

Aveti adesea o conexiune mult mai puternica decat alte persoane. Este o conexiune mentala similara cu cea pe care o au gemenii. Ati putea sa luati telefonul in mana si sa va sunati reciproc in acelasi timp. Sau sa spuneti amandoi aceleasi lucruri. Desi viata va poate pune piedici uneori, mintile voastre vor fi intotdeauna la unison.

6. Te simti protejata

Alaturi de aceasta persoana simti ca esti in siguranta. Sufletul tau se simte protejat. Ai impresia ca ai un inger pazitor de partea ta si ca este imposibil sa se intample ceva rau.

Citește și:

7. Nu iti poti imagina viata fara el

Un partener suflet pereche nu este ceva de langa sa poti pleca cu usurinta. Nici vorba. Este o persoana care face parte din viata ta, din viitorul tau. Nu iti poti imagina viata fara ea. Pentru tine ea este totul - este o persoana pentru care merita sa lupti si sa treci prin cele mai dificile furtuni.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.