Setari Cookie-uri

3 Motive pentru care trebuie sa te indragostesti de o persoana din zodia Varsator

Este destul de usor sa recunosti cand un Varsator iubeste o persoana pentru ca nu este deloc interesat sa faca din asta un secret. 

Persoanele din zodia Varsator sunt destul de speciale. Ele sunt persoane neconventionale, usor sensibile, uneori rebele, care aleg sa isi exprime dragostea in mod deschis si sincer.

foto interior si prima pagina: Kristina Tutanova, Shutterstock

Iata care sunt cele 3 motive pentru care este musai sa iubesti macar o data in viata o persoana din zodia Varsator.

1. Iubirea unei persoane din zodia Varsator nu este un secret

Este destul de usor sa recunosti cand un Varsator iubeste o persoana pentru ca nu este deloc interesat sa faca din asta un secret.

In momentul in care se indragosteste, persoana din zodia Varsator vrea sa spuna tuturor ce simte si cat de fericita este. De asemenea, asteapta-te sa te descoase de secrete; ii place sa afle totul despre tine si sa simta o legatura profunda. In acelasi timp, daca i-ai cucerit inima si ii demonstrezi ca poate avea incredere in tine, iti va spune toata viata ei. Pentru ca isi doreste ca legatura voastra sa fie una adevarata, fara secrete.

Citește și:

2. Persoana din zodia Varsator este usor rebela

Partea razbratita a Varsatorului in dragoste te face si pe tine sa vezi viata cu alti ochi; sa lasi deoparte grijile si problemele si sa iti indrepti atentia asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat in viata. Sa te bucuri de micile placeri care iti pun zambetul pe buze. Sa traiesti cu adevarat.

Persoanei Varsator ii place agitatia si aventura, asa ca nu te speria daca de fiecare data te surprinde cu lucruri noi si interesante. Viata alaturi de ea va fi un adevarat roller coaster. Exploreaza necunoscutul alaturi de ea si vei trai mai intens ca niciodata.

3. Persoana din zodia Varsator va sacrifica orice pentru dragoste

Persoana din zodia Varsator va sacrifica orice pentru a demonstra intregii lumi ca dragostea adevarata poate exista in moduri diferite. Pentru ea, scopul in viata nu este sa fii iubit, ci sa iubesti. Pentru ca oferind iubire, vei primi iubire. Iar iubirea este cel mai frumos cadou pe care il poti face unei persoane la care tii cu toata inima ta.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.