Setari Cookie-uri

Cum sa obtii lucrurile pe care le vrei si de care ai nevoie in viata

Nu uita ce vrei si de ce ai nevoie. Este mai usor sa nu fii batuta la cap si sa mergi mai departe cand ai incredere in tine.

Daca un prieten iti cere sa il insotesti la o petrecere, insa nu vrei sa pierzi noaptea, poti alege sa spui nu sau sa ii ceri sa fie de acord cu propriile tale reguli daca vrea sa il insotesti. Daca un prieten vrea sa isi serbeze ziua de nastere intr-o vacanta exotica, iar tu din diverse motive nu poti sa il insotesti, spune-i. Nu trebuie sa iti ceri scuze. Pur si simplu spui ce poti si ce nu poti face.

Oamenii nu intentioneaza neaparat sa te faca sa nu te simti in apele tale, insa daca nu comunici deschis ce vrei si care sunt asteptarile tale, nu au de unde sa stie. Stabileste limite si spune ce ai pe suflet... si toata lumea va fi fericita.

3. Nu te mai intreba daca meriti ceea ce iti doresti

Acesta este cel mai important lucru: nu te intreba daca meriti sau nu lucruri in viata.

Nu putem obtine intotdeauna ceea ce vrem in viata, insa cu siguranta nu vom reusi daca nu incercam.

Citește și:

Oamenii care nu stabilesc limite adesea nu simt ca "merita" sa stabileasca limite si se simt astfel pentru ca sunt obisnuiti sa se puna intotdeauna pe plan secund. Stima lor de sine scazuta a fost intarita de incapacitatea lor de a spune ceea ce doresc. Este un ciclu vicios.

Nu putem obtine intotdeauna ceea ce vrem in viata, insa cu siguranta nu vom reusi daca nu incercam. Concentreaza-te pe ceea ce vrei sau ai nevoie in viata si nu te mai intreba daca meriti sa primesti... pentru ca tu esti propriul tau ghid in viata, iar succesul va aparea doar daca ai incredere in tine si continui sa mergi pe drumul pe care vrei sa mergi.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.