Setari Cookie-uri

Singura intrebare care te ajuta sa elimini gandurile negative

Incearca urmatorul exercitiu pentru o saptamana si vei observa schimbari minunate in viata ta!

Am incercat numeroase trucuri pentru a reduce negativitatea. De-a lungul timpului am invatat sa imi gestionez mai bine anxietatea. Insa asta nu inseamna ca nu mai am ganduri negative. Intotdeauna caut noi strategii pentru a imi controla negativitatea. Recent, am gasit un truc usor care m-a ajutat in cele mai dificile momente. Nu implica nicio meditatie de 10 minute sau scrierea pe o foaie de jurnal - tot ce trebuie sa faci este sa iti pui o simpla intrebare: "Este necesar acest lucru?"

Controlezi care sunt gandurile care conteaza

Am aflat pe advice.shinetext.com faptul ca nu putem controla modul in care gandurile intra in mintea noastra. Ce putem controla, in schimb, sunt gandurile pe care sa ne concentram atentia. De aceea este foarte important sa te intrebi daca iti este necesar acest gand pe care il ai. Te ajuta cu ceva? Tu esti persoana care decide ce ganduri ii sunt utile si de luat in considerare si care trebuie evitate.

Citește și:

Incearca urmatorul exercitiu pentru o saptamana si vei observa schimbari minunate in viata ta!

Asadar, in momentul in care gandurile negative te iau prin surprindere, accepta-le pasnic si intreaba-te: "Sunt utile aceste ganduri?". Facand acest lucru te fortezi sa te concentrezi asupra gandurilor, sa le separi si sa vezi lucrurile dintr-o noua perspectiva. De asemenea, adoptarea acesteui obicei te va face mult mai curioasa cu privire la drumul pe care mergi in viata. Vei fi mult mai setata asupra telurilor tale deoarece nu vei mai pierde timpul facandu-ti griji pentru lucruri care nu merita.

De asemenea, aceasta intrebare te va ajuta sa ai mai multa incredere in tine, sa iti pastrezi calmul si sa iti evaluezi cu atentie gandurile pe care le ai. Astfel decizi daca gandurile iti servesc sau daca trebuie sa renunti la ele si sa mergi mai departe.

Citește și:

Iti recomand sa incerci si tu aceasta practica. Vei fi surprinsa de rezultatul frumos.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.