4 Lucruri pe care toti trebuie sa le auzim in aceasta perioada a anului

4 Lucruri pe care toti trebuie sa le auzim in aceasta perioada a anului

Perioada sarbatorilor poate fi una mai dificila pentru unele persoane. Noi am gasit cateva sfaturi pe site-ul marcandangel pe care ar trebui sa le auzim sau sa le impartasim cu cei care au nevoie. 

Din cand in cand avem nevoie de aceste cuvinte.

Perioada sarbatorilor poate fi una mai dificila pentru unele persoane. Noi am gasit cateva sfaturi pe site-ul marcandangel pe care ar trebui sa le auzim sau sa le impartasim cu cei care au nevoie.

foto interior si prima pagina: Jozef Klopacka Shutterstock

1. Nu esti singura

Nu te speria cand te afli intr-un moment mai dificil in viata ta. Nu astepta ca cineva special sa vina sa iti rezolve problemele. Accepta ajutorul, ofera-le permisiunea de a ramane langa tine. Nu vor reusi sa te scoata din locul intunecat in care te afli, insa ajutorul lor va fi binevenit.

Mai presus de toate, cel mai important lucru de retinut este ca nu trebuie sa te confrunti cu vremuri grele de una singura. Indiferent cat de ciudat te simti cu privire la situatia ta, exista cineva care a trecut prin aceleasi momente si care vrea sa te ajute.

2. Nu mai esti persoana care ai fost... si asta este in regula

Viata ne duce deseori pe drumuri pe care nu am fi mers niciodata daca ar fi fost sa alegem. Nu iti fie frica. Ai incredere in tine in vremurile grele. Crezi in capacitatea ta de a iti vindeca sufletul, de a merge mai departe, de a depasi obstacolele. Crede in destinatia pe care o ai.

Da, ai fost ranita. Ai trecut prin numeroase suisuri si coborasuri care te-au facut cine esti astazi. S-au intamplat multe lucruri - lucruri care ti-au schimbat perspectiva, te-au invatat lectii de viata si te-au ajutat sa cresti. Incearca sa vezi frumusetea in asta. Apreciaza progresul avut.

Ai trait. Ai invatat. Ai supravietuit tuturor momentelor dificile. Si inca esti aici. Acum este timpul sa mergi mai departe.

3. Acesta este doar inceputul

Totul in viata - fiecare situatie si fiecare relatie - trebuie sa se incheie in cele din urma. Este important sa apreciezi si sa accepti sfarsitul unei etape. Ofera-ti posibilitatea de a merge mai departe, de a intoarce pagina, de a face un pas inainte. Acesta nu este sfarsitul, este doar un nou inceput. Este viata ta care incepe intr-un mod nou. Este un punct in povestea ta in care un capitol se incheie si incepe altul.

Trebuie sa accepti ca nu mai poti da timpul inapoi. Stiu, poate fi dificil, insa acesta este adevarul. Viata este intr-o continua miscare. Nu trai in trecut pentru ca nu te vei alege cu nimic.

4. Nu ai tot ce iti doresti, insa ai suficient pentru a merge mai departe

Cum ar fi daca te-ai trezi maine doar cu lucrurile pentru care esti recunoscator astazi?

Serios acum... priveste in jur si fii recunoscatoare pentru ceea ce ai chiar acum! Pentru sanatatea ta, pentru familia ta, pentru prietenii tai, pentru casa ta. Nimic nu tine la nesfarsit.

Si chiar si in momente de nesiguranta - chiar si atunci cand viata pare departe de a fi perfecta - este intotdeauna important sa pastrezi lucrurile simple in jurul tau.

Traiesti. Nu te-ai bagat la somn noaptea trecuta fara sa mananci. Nu ai dormit afara, sub cerul liber. Ai posiiblitatea de a alege ce haine sa porti in aceasta dimineata. Nu ti-ai petrecut un minut temandu-te pentru viata ta. Stii pe cineva care te iubeste. Poti citi. Ai acces la apa potabila. Ai acces la asistenta medicala.

Unii ar spune ca esti incredibil de bogata si de privilegiata. Deci, nu uita sa fii recunoscatoare pentru toate lucrurile pe care le ai. Fii pregatita sa faci cel mai mic pas pentru a merge inainte.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri