Setari Cookie-uri

Vise lucide: ce sunt si cum poti sa ti le induci cu ajutorul alimentatiei

Vise lucide sau reale? Poti sa iti cresti sansele de a fi constienta ca visezi si chiar de a-ti controla, intr-o anumita masura, visele, daca, inainte de culcare, rontai cateva nuci sau mananci o banana.

Vis lucid sau real este un termen ce desemneaza un vis in care persoana care viseaza este constienta ca viseza si ca visul este in curs de desfasurare. In timpul viselor lucide, exista posibilitatea de a exercita control constient asupra mediului, personajelor si tuturor caracteristicilor acestora.

foto interior si prima pagina: Lia Koltyrina, Shutterstock

Annakeara Stinson, care scrie pentru Elitedaily.com, marturiseste ca a avut dintotdeauna vise lucide si ca ii face placere sa viseze ceva ce pare atat de real. Chiar daca uneori sunt ciudate si extrem de intense emotional, ea a considerat intotdeauna ca visele sunt o fereastra catre minte.

Pentru ca e pasionata de visele lucide, ea a facut putina cercetare in legatura cu alimentele care o pot ajuta sa exploreze si mai mult aceasta zona a mintii si spune ca gustarile pe care le iei inainte de a te pune in pat iti pot influenta somnul si visele.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.