Setari Cookie-uri

Calitati pe care le are femeia perfecta: ce isi doresc barbatii

Iubitul nu te va parasi niciodata daca ai calitatile pe care le cauta orice barbat la partenera de cuplu. Cum poti fi femeia perfecta? Descopera pe ce pun pret barbatii

De multe ori, nu stim ce isi doresc partenerii nostri de la noi. Cum poti deveni o femeie valoroasa in viata unui barbat? Cum esti sigura ca iubitul nu te va parasi niciodata? Care sunt calitatile pe care el le cauta la femeia perfecta? Descopera mai jos!

foto interior si prima pagina: AlessandroBiascioli Shutterstock

Ce sa NU faci: Desi atat in filme, cat si in carti, printul prefera damele in nevoie, in viata reala, niciun barbat valoros nu isi va dori o femeie-victima, care are nevoie sa fie salvata iar si iar.

Desi la inceput poate sa para atragator, pentru ca partenerul isi poate exercita capacitatile de barbat veritabil, se va plictisi rapid. Pentru ca niciun barbat nu vrea sa aiba mereu grija unei iubite neajutorate. In realitate, femeile independente sunt cele mai atragatoare.

Trebuie sa iti cunosti corpul si sa te iubesti

Citește și:

Daca tu crezi ca nu meriti tot ce e mai bun, niciun partener nu te va pretui indeajuns incat sa-ti ofere lucrurile de care ai nevoie. Trebuie sa inveti sa te iubesti, altfel cum sa te iubeasca partenerul?

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.