Setari Cookie-uri

Cum recunosti dragostea vietii tale? Ati facut un pact cu mult inainte de a veni pe acest pamant

Un suflet pereche este cineva in fata caruia renunti la toate mastile si iti deschizi sufletul. Cineva care te vede asa cum esti cu adevarat, care iti cunoaste toate secretele, care iti stie toate defectele.

Daca ti-ai gasit sufletul pereche, ai gasit mai mult decat iubire. Ai gasit un partener care iti va fi alaturi la bine si la rau fara sa ii ceri. Gandul de a il pierde iti da fiori. El va deveni mai mult decat o persoana in viata ta. Viata lui se va uni cu viata ta. Asta nu inseamna ca iti vei pierde identitatea... nici vorba!

Intensitatea iubirii lui va fi atat de profunda incat o vei simti chiar daca vei fi la sute de kilometri departare.

Nu ai cum sa te ascunzi de sufletul tau pereche pentru ca te va gasi si iti va arata de ce ai suferit in celelalte relatii si de ce vei suferi dupa ce te departi de el. El te va ajuta sa fii cea mai buna versiune a ta.

Vei trai dragostea despre care citesti doar in carti. Alaturi de el vei simti ca esti mai puternica ca niciodata.

Da, toate lucrurile de mai sus sunt adevarata. Si este in regula daca inca nu ti-ai gasit sufletul pereche. Toti suntem in momente diferite ale vietii. Iti vei gasi sufletul pereche atunci cand va veni timpul. Nu trebuie sa il cauti, singur isi va gasi drumul catre sufletul tau, asa cum tu il vei gasi pe cel catre sufletul lui. Doar ai rabdare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.