Setari Cookie-uri

Ce te face fericita in viata ta: formula care te ajuta sa gasesti echilibrul perfect

Esti fericita in viata ta? Si daca da, care este formula care te face sa te simti implinita? Poate fi fericirea atat de simpla ca o formula matematica? Descopera ce au de spus specialistii de pe site-ul lui Oprah!

Esti obosita si nervoasa? Iti pierzi cumpatul la locul de munca? Te simti presata de deadline-uri? Simti ca nu ai timp liber sa te poti relaxa? Daca ai pierdut echilibrul, cum poti sa redevii fericita in viata ta? Desigur, este dificil din pozitia de anxietate si neimplinire sa ajungi la bucuria de a trai, insa nu este imposibil.

foto interior si prima pagina: Romanova Anna, Shutterstock

Si pentru ca am vorbit mai sus despre formula fericirii, specialistii de pe Oprah.com spun ca pentru a fi fericita in viata ta, conteaza abilitatea ta de a gestiona vremurile schimbatoare, oamenii care incearca sa te tina pe loc, obiceiurile toxice si mediul de viata sau de lucru ce te pot bloca.

Jenny Blake, autoarea cartii „Pivot“, pe care specialistii Oprah.com o citeaza, sustine ca fericirea porneste de la rutina de dimineata, pana la activitatile spirituale (cititul, meditatia) sau alegerile mari legate de mediul in care alegi sa traiesti, construirea unei case care te echilibreaza, alegerea activitatilor de weekend si a proiectelor pentru suflet.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.