Setari Cookie-uri

14 Mantre pe care sa le spui dimineata pentru a iti calma mintea agitata si stresata

Cand incepem ziua intr-o stare calma si constienta, este usor sa ne concentram sa facem lucrurile potrivite. Si aici intra in joc mantrele de dimineata de mai jos. 

Dimineata este foarte importanta. Este temelia din care este construita ziua. Modul in care alegi sa iti petreci dimineata poate fi folosit pentru a anticipa si a alege ce fel de zi urmeaza sa ai.

foto interior si prima pagina: Natalia-flurno Shutterstock

Cand incepem ziua intr-o stare calma si constienta, este usor sa ne concentram sa facem lucrurile potrivite. Si aici intra in joc mantrele de dimineata de mai jos.

Maine dimineata alege sa te trezesti cu cinci minute mai devreme, sa citesti prima mantra, sa o memorezi, sa inchizi ochii si sa o repeti in tacere timp de 60 de secunde. Practica acest ritual linistit de dimineata timp de doua saptamani folosind mantrele de mai jos si vezi cum acest lucru iti afecteaza (in mod pozitiv) mentalitatea.

1. Nu presupune niciodata ca esti blocata de modul in care se intampla lucrurile acum. Nu esti! Viata se schimba in fiecare moment... si tu te schimbi odata cu viata.

Citește și:

2. Nu te mai invinovati pentru greselile comise. Evoluezi pe fiecare zi, ceea ce inseamna ca ajungi acolo putin cate putin, nu deodata. Ai rabdare.

3. Problema nu este chiar o problema. Problema este cantitatea incredibila de contradictie pe care o ai cu privire la aceasta problema. Las-o sa treaca si invata sa fii din nou libera.

4. Respiratie cu respiratie renunta la asteptari, la teama, la regret si la frustrare. Renunta la necesitatea aprobarii constante. Nu ai nevoie de nimic.

5. Nu te poti astepta la victorie in timp ce te pregatesti de infrangere.

6. Uneori mintea ta are nevoie de mai mult timp pentru a accepta ceea ce inima ta stie deja. Respira. Fii un martor, nu un judecator.

7. Plange-te mai putin, apreciaza mai mult. Asteapta mai putin, ofera mai mult. Judeca mai putin, respecta mai mult. Uraste mai putin, iubeste mai mult. Astazi!

Citește și:

8. Nu lasa niciodata ca toate lucrurile pe care ti le doresti sa te faca sa uiti de toate lucrurile pe care deja le ai. Pune putina recunostinta pe lista ta de prioritati astazi.

9. Secretul fericirii nu este un secret. Alege sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai. In fiecare dimineata. Din nou si din nou. Cand uiti, ia-o de la capat.

10. Nu trai o viata plina de planuri. Uneori cele mai frumoase momente au loc neplanificate si cele mai mari regrete se intampla cand nu ajungi la ce ai planificat.

11. Exista o mare diferenta intre oboseala goala si epuizare placuta. Investeste in lucrurile care conteaza, care te intereseaza. Investeste in tine.

12. Daca ai puterea de a face pe cineva fericit astazi, fa-o! Lumea are nevoie de mai multe zambete.

13. Munceste din greu si in tacere, fa ceea ce trebuie sa faci si ignora drama si negativitatea care te inconjoara. Lasa ca succesul tau sa fie zgomotul tau.

Citește și:

14. Doar pentru ca te lupti nu inseamna ca esuezi. Fiecare mare succes necesita un fel de lupta demna de a ajunge acolo unde iti doresti.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.