Setari Cookie-uri

Vrei sa treci peste resentimente? Invata sa ierti cu adevarat!

Nu e usor sa treci peste resentimente, totul depinde de intentia ta, dar si de capacitatea de a privi lucrurile intr-un cadru mai larg. Daca toti avem intentii bune, mai e ceva de iertat?

Vrei sa ierti si sa treci peste resentimente ca sa te poti conecta cu ceilalti? Vrei sa fii fericita si multumita, sa te iubesti pe tine si pe ceilalti? Dar cum sa treci peste resentimente si sa ierti cu adevarat? Pentru ca una e sa iti propui sa ierti, alta e sa o faci cu adevarat. Cei de la Tinybuddha.com compara incercarea de a ierta pe cineva cu incercarea de a te lasa de fumat: pana nu iti schimbi convingerile interioare, e aproape imposibil!

foto interior si prima pagina: crazystocker, Shutterstock

Cum sa treci peste resentimente si sa ierti cu adevarat

1 Gandurile iti provoaca sentimentele

Autorul articolului de pe Tinybuddha.com povesteste cum, in urma cu cativa ani, o prietena buna de-a lui i-a spus ca nu mai vrea sa fie prieteni. El a vazut acest lucru ca pe ceva dureros. Apoi, a realizat ca era prea atent la sine si nu luase deloc in considerare cum stateau lucrurile pentru ea. Al doilea motiv al resentimentelor nu avea legatura cu ea, ci cu el. Nu se considera destul de bun ca sa ii fie prieten.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.