Setari Cookie-uri

Cum sa citesti oamenii in functie de gesturi si limbajul corporal

Uneori spunem ce gandim. Alteori proiectam niste masti sau niste replici in care nu credem. Daca vrei sa citesti oamenii in orice situatie, daca vrei sa cresti increderea in tine si stima de sine.

Descifreaza dupa limbajul corporal si din gesturile oamenilor ce gandesc sau ce parere au despre tine. Totul tine de felul in care ceilalti trimit mesaje verbal si nonverbal prin miscari, gesturi, expresii faciale sau actiuni.

foto interior si prima pagina: SFIO CRACHO, Shutterstock

Intrucat fiecare persoana isi comunica sentimentele diferit, poti fi confuza. Descopera mai jos cum sa citesti oamenii in orice situatie sociala, indiferent de felul lor de-a fi. Descopera indiicile ce te vor ajuta sa reactionezi adecvat situatiilor.

Aceste indicii ce te ajuta sa citesti oamenii iti vor facilita atat dezvoltarea personala, cat si traseul profesional. Curioasa?

1. Cand incalci spatiul personal

Toti avem un spatiu personal, care poate fi incalcat cu permisiunea noastra. Cu siguranta ai intalnit, insa, oameni care preferea sa-ti vorbeasca de aproape. In situatii sociale, ai nevoie de o zona, de o distanta, numita spatiu personal.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.