Setari Cookie-uri

Lumea are nevoie de inima ta calda

Tu! Da... tu! Tu ai o inima de aur. Un suflet minunat, liber precum pasarile cerului si valurile din ocean. Intotdeauna cauti binele din ochii cuiva. Vrei ca cineva sa te priveasca asa cum tu ii privesti pe ceilalti: cu bunatate, cu dragoste, cu sinceritate. 

Tu! Da... tu! Tu ai o inima de aur. Un suflet minunat, liber precum pasarile cerului si valurile din ocean.

Intotdeauna cauti binele din ochii cuiva. Vrei ca cineva sa te priveasca asa cum tu ii privesti pe ceilalti: cu bunatate, cu dragoste, cu sinceritate.

foto interior si prima pagina: LaVika, Shutterstock

Vrei ca ceilalti sa vada lumea asa cum o vezi tu: superba, plina de oameni frumosi cu suflete curate, in care prieteniile sunt adevarate, promisiunile sunt respectate si iubirile sunt pentru o vesnicie. In care nu exista ura, durere, teama si tristete.

Vrei ca lumea sa iubeasca asa cum iubesti tu: din toata inima. Sa simta asa cum simti tu: cu tot sufletul.

Ii privesti pe cei din jurul tau si vezi prin ei. Vezi inima lor. Vezi culorile lor adevarate si alegi sa ii iubesti. Pentru ca, vezi tu, este posibil ca tu si foarte putine persoane sa mai stie asta: singurul lucru de care are nevoie lumea asta este iubire. Cat mai multa iubire.

Citește și:

Intotdeauna alegi sa ii iubesti pe altii. Pentru ca tu vezi binele din ei. In ciuda adevarului, a defectelor si a greselilor.

Nu vei renunta niciodata la oameni. Si asta este mimunat pentru tine. Nu vei inceta niciodata sa crezi ca oamenii se schimba si, atunci cand in cele din urma o fac, este pentru binele lor.

Intotdeauna esti cu zambetul pe buze. Pentru ca stii ca zambetul poate vindeca o inima ranita. Si speri sa primesti si tu un zambet la schimb.

Rasul tau este contagios. Nu este nimic mai frumos decat rasul tau. Este precum o carte de vizita a sufletului tau. Este lucrul care te defineste cel mai bine.

Intentiile tale sunt intotdeauna bune. Dragostea ta este divina. Iubirea ta este sincera. Imbratisarea pe care o oferi este din toata inima.

Putini sunt cei care merita cu adevarat dragostea ta. Putini sunt cei care merita sa ramai in viata lor. Si tu stii deja acest lucru, insa de fiecare data alegi sa ramai. Alegi sa faci tot posibilul sa ii vindeci. Alegi sa treci peste obstacole si sa le arati ce inseamna sa tii cu adevarat la cineva.

Citește și:

Tine minte ce iti spun: inima ta calda este cel mai pretios cadou pe care il poate avea omenirea. Lumea infloreste datorita iubirii pe care tu o oferi din suflet. Continua sa iubesti. Continua sa fii buna.

Noi suntem aici. Ne rugam ca in aceasta viata sa ne intersectam drumurile cu o persoana ca tine.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.