Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care o femeie puternica nu le va spune niciodata

O femeie independenta nu va face greseli care o pot costa locul de munca, asa ca poti sa tii cont de aceste zece lucruri pe care o femeie puternica nu le va spune niciodata si sa incerci sa tii cont de ele.

Probabil ca ai intalnit foarte multe persoane de-a lungul vietii, unele dintre ele au scazut in ochii tai din cauza comportamentului lor, in timp ce altele ti-au castigat respectul si aprecierea. Daca vorbim despre putere la locul de munca, de exemplu, lucrurile se pot complica destul de usor- ia aminte, sunt zece lucruri pe care o femeie puternica nu le va spune niciodata, scrie pickthebrain.com.

foto interior si prima pagina: Eugene Partyzan, Shutterstock

O femeie independenta nu va face greseli care o pot costa locul de munca, asa ca poti sa tii cont de aceste zece lucruri pe care o femeie puternica nu le va spune niciodata si sa incerci sa tii cont de ele.

10 lucruri pe care o femeie puternica nu le va spune niciodata

1. “Imi pare rau, dar nu inteleg ce simti!”

Daca folosesti aceasta fraza, nu faci altceva decat sa demonstrezi ca nu iti pasa de persoana din fata ta. Este dovada cea mai clara ca nu vrei sa iti dai interesul pentru a afla ce se intampla si pentru a gasi o rezolvare care sa fie benefica atat pentru tine, cat si pentru persoana din fata ta.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.