Setari Cookie-uri

3 Pasi simpli pentru a curata si vindeca Chakra coroanei

Chakra coroanei, cunoscuta si sub numele de Sahasrara este, fara indoiala, cel mai puternic centru energetic al corpului. Aceasta se afla in partea de sus a capului si uneste energia personala cu energia Universului (divina). 

Inchide ochii si imagineaza-ti ca aceste cristale formeaza reteaua energetica din jurul tau si ca iti va curata energia negativa care te opreste sa evoluezi. Cu fiecare inspiratie, imagineaza-ti cum cristalul de deasupra capului tau te incarca cu energie. Cu fiecare expiratie, imagineaza-ti cum cristalul din zona picioarelor scoate energia negativa din corpul tau.

Repeta acest exercitiu pentru aproximativ 10 cicluri de respiratie (sau pentru cat doresti).

3. Petrece mai mult timp la soare

Cea mai frumoasa parte a Chakrei coroana este ca poate fi activata si trezita si prin energia Soarelui. Petrecand putin timp in aer liber reusesti sa ai suficienta energie pentru a deschide Chakra coroanei.

Un alt truc ar fi sa consumi alimente ce au stat in lumina soarelui sau sa porti cu tine cristale care au fost puse in aer liber. Cum soarele este sursa intregii energii pe care o avem pe aceasta planeta, acesta are puterea de a elibera blocajele.

Citește și:

In momentul in care Chakra coroanei este echilibrata si deschisa, te simti mult mai conectata cu viata pe care o ai, cu emotiile, sentimentele si starile tale. De asemenea, reusesti sa te bucuri de fiecare moment, iti intelegi mult mai bine visurile si obiectivele si te simti mai conectata la intregul univers.

Incearca aceste ritualuri de eliminare a energiei negative si curatare a aurei tale daca vrei sa experimentezi adevarata bucurie si frumusetea vietii.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.