Setari Cookie-uri

Efectele MIRACULOASE ale scortisoarei

Studiile de laborator au descoperit ca scortisoara poate reduce inflamatia, are efect antioxidant si lupta impotriva bacteriilor.

Scortisoara este un condiment perfect pentru lunile de iarna, chiar daca este disponibila pe tot parcursul anului. Scortisoara are o istorie lunga, atat ca un condiment, cat si ca un medicament.

foto interior si prima pagina: Argentus, Shutterstock

Este coaja arborelui de scortisoara, fiind disponibila uscata, sub forma tubulara sau pulbere. Cele doua soiuri de scortisoara, din China sau Ceylon (Sri Lanka) au un gust similar, dar cea din ceylon este usor mai dulce, mai rafinata si mai dificil de gasit pe piata locala.

La ce e buna scortisoara?

Un anumit tip de scortisoara, cassia, poate ajuta la scaderea nivelului de zahar din sange la persoanele cu diabet zaharat.

Studiile de laborator au descoperit ca scortisoara poate reduce inflamatia, are efect antioxidant si lupta impotriva bacteriilor. Pentru moment, studiile au fost amestecate si este neclar inca rolul scortisoarei in imbunatatirea sanatatii.

Citește și:

1/2 lingurita de scortisoara zilnic poate reduce nivelul colesterolului rau.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.