Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Oricat de paradoxal ar suna, oamenii buni iau decizii proaste. Psiholgii au investigat stiinta de a lua cele mai bune decizii pentru tine si au descoperit ca ajuta sa iti dezvolti o gandire critica, sa ai o inteligenta emotionala crescuta si sa stii cum sa ai autocontrol. Descopera mai multe in materialul de la Psychology Today.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

foto interior si prima pagina: Alliance, Shutterstock

In fiecare zi exista cel putin un om bun sau destept care alege sa nu poarte centura de siguranta, care trece strada fara sa se asigure din ambele directii sau care trimite un mesaj altei persoane decat destinatarului corect. Repercusiunile deciziilor proaste pot varia de la rusine pana la moarte. Si totusi, uneori stim prea bine toti ce inseamna sa nu investesti timp sau energie in a lua cea mai buna decizie!

Avem nevoie de avertismente de la parinti, profesori, prieteni, colegi, avem nevoie de exemple de povesti tragice in care oamenii ce nu au purtat centura de siguranta si-au pierdut viata. Auzim astfel de povesti si de cele mai multe ori concluzionam ca victimele trebuiau sa se gandeasca mai bine. Si totusi, uneori, chiar si oamenii buni iau decizii proaste. Chiar si oamenii buni au comportamente riscante sau de-a dreptul tragice.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta