Setari Cookie-uri

Care este cea mai buna perioada din an cand poti sa cumperi bilete de avion ieftine

Iti doresti sa calatoresti cu bani putini? Stim cateva trucuri care iti vor dezvalui care este cea mai buna perioada din an recomandata ca sa cumperi bilete de avion ieftine!

Specialistii Business Insider au descoperit secretul de a alege zboruri ieftine, asa incat sa iti ramana mai multi bani de cheltuiala in vacanta.

Inceputul anului este o oportunitate pentru multe lucruri si experiente! Este timpul sa alegi o alta rutina alimentara sau de antrenamente. Este momentul potrivit sa iti faci planurile pentru urmatoarele 12 luni. Este clipa sa cumperi bilete de avion ieftine si sa alegi urmatoarele vacante pentru 2018!

Care este perioada indicata sa alegi vacanta dorita la cel mai bun pret? Afla cand sa cumperi bilete de avion ieftine din studiul realizat de site-ul Skyscanner. Acesta, care centralizeaza toate zborurile din intreaga lume, te invata ca primele doua saptamani din ianuarie sunt ideale sa iti alegi concediile si vacantele daca vrei sa calatoresti cu bani putini.

Acum este momentul sa cumperi bilete de avion ieftine, intrucat dupa perioada aceasta preturile cresc, atingand punctul maxim in martie.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.