Setari Cookie-uri

5 Semne ale unui suflet rău

Persoanele cu suflet rău sunt experte în crearea confuziei, a haosului și a conflictelor.  Următoarele semne îți vor arăta că ai putea avea de a face cu o persoană rea.

Unul dintre cele mai importante motive pentru care nu reușim să vedem așa numitul comportament rău este, probabil, pentru că este greu de crezut că persoane cu un astfel de suflet chiar există.

Este greu să acceptăm că cineva se joacă cu sentimentele noastre, că ne rănește și că nu îi păsă de noi. Că cineva minte și inventează povesti pentru a distruge reputația unei persoane sau că rănește pe cineva fără remușcar. Da, este greu să acceptăm aceste lucruri, însă cu toții știm că acești oameni există cu adevărat.

foto interior si prima pagina: fotoduk Shutterstock

Următoarele semne îți vor arăta că ai putea avea de a face cu o persoană rea. Specialiștii de pe consciousreminder ne recomandă să evităm să fim în preajma unor astfel de oameni deoarece, pe lângă faptul că ne pot răni sufletul și sentimentele, ne pot influența negativ - ne pot convinge să luăm decizii nepotrivite, să mergem pe un drum pe care nu ar trebui să mergem sau chiar să rupem relația cu persoanele importante din viața noastră.

Citește și:

Persoanele cu suflet rău sunt experte în crearea confuziei, a haosului și a conflictelor.

Acestea:

- răstoarnă situații;
- induc în eroare;
- mint;
- evită asumarea responsabilității;
- neagă realitatea;
- creează povești;
- țin informații doar pentru ele.

1. Persoanele cu suflet rău sunt experte în a păcăli pe cineva cu ajutorul cuvintelor lor măgulitoare.

Însă, dacă privești în viața lor sau la urmările pe care le au cuvintele lor, vei observa că acești oameni nu se schimbă niciodată și că nu investesc niciodată în propria dezvoltare.

2. Viața lor este doar o iluzie și "se hrănesc" cu suferința altora

Persoanele cu suflet rău doresc întotdeauna să dețină controlul nu doar asupra propriilor vieți, ci și asupra celor din jurul lor. Autoritatea este forța lor supremă. Ele resping feedback-ul, sfaturile, răspunderea reală și își fac propriile reguli după care se ghidează în viață.

Citește și:

3. Persoanele cu suflet rău încearcă să inducă în erorare

Persoanele cu suflet rău sunt întotdeauna atente la cei din jurul lor și încearcă să le atragă de partea lor. Niciodată nu le interesează dacă cineva suferă sau are ceva de spus. Ele te acceptă în viața lor doar dacă au ceva de câștigat de pe urma relației cu tine.

Vor atenție chiar și din partea celor care le-au rănit. Nu le păsă de durerea pe care au provocat-o și nici nu au o intenție reală de a face vreo schimbare în acest sens astfel încât să recâștige încrederea pierdută.

4. Persoanele cu suflet rău nu au remușcări

Nu le pasă de greșelile făcute, nu le păsă de oamenii din jurul lor și nu se vor schimba niciodată. De fapt, ele sunt centrul universului lor.

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.