Setari Cookie-uri

Semne că deții o putere spirituală pe care sufletul tau înca nu o cunoaște

În timp ce toată lumea are capacitatea de a își deschide sufletul și de a se conecta la intuiția lor, unele persoane au deja o putere spirituală care așteaptă să fie descoperită. 

Pentru a primi îndrumări spirituale din partea Universului, trebuie să ai sufletul deschis. Cu cât accepți mai mult aceste semne și mesaje, cu atât mai puternice și mai ușor de recunoscut acestea vor deveni. În timp ce toată lumea are capacitatea de a își deschide sufletul și de a se conecta la intuiția lor, unele persoane au deja o putere spirituală care așteaptă să fie descoperită.

foto interior si prima pagina: lassedesignen Shutterstock

Iată care sunt cele mai importante semne că ai o putere spirituală (sau un dar spiritual) via davidwolfe:

1. Ai viziuni care, adesea, devin realitate

Viziunile tale ar putea fi sub forma unei imagini care apare întâmplător în mintea ta sau a unui sentiment pe care îl ai în momentul în care vorbești cu cineva. Sau ar putea ajunge printr-un vis care se repetă din când în când. Dacă viziunile tale prind adesea viață, acesta este un semn destul de important că ai o putere spirituală. Poți vedea mult mai profund decât ceea ce văd ochii tăi.

Citește și:

2. Ești o persoană empatică

Persoanele empatice sunt capabile să simtă emoțiile oamenilor din jurul lor ca și cum ar fi ale lor. Această abilitate poate fi extrem de copleșitoare și dificil de manevrat în anumite situații. Însă în momentul în care un empat acceptă acest dar divin și învață să meargă prin propria viață simțind atât durerea, cât și bucuria celor din jurul lor, capacitatea lui devine mult mai intensă și poate profita de această putere.

3. Ai o intuiție puternică

Multe persoane au îndoieli cu privire la sinele lor. Ele au un obicei de a se întreba dacă trebuie sau nu să aibă încredere în instinctele lor. O intuiție puternică nu este altceva decât un adevărat dar spiritual. Îți permite să ai încredere în deciziile tale, să fii mai puternică în convingerile pe care le ai și mai deschisă la mesajele pe care le primești.

Citește și:

4. Ai coșmaruri

Multe persoane au coșmaruri, însă coșmarurile celor care au o putere spirituală sunt mult mai vii (mai reale). S-ar putea să te trezești dintr-un vis urât transpirată și gâfâind pentru că pare extrem de real. Dacă aceste vise te trezesc, acest lucru înseamnă că cineva încearcă să trimită un mesaj sufletului tău.

5. Te trezești în timpul orelor spirituale

Dacă ai obiceiul să te trezești între orele 3 și 4 dimineața acest lucru ar putea însemna ceva mai mult decât o pauză de toaletă. Trezirea în acest timp este considerată a fi un semn că există spirite care doresc să comunice cu tine. Această perioadă este adesea menționată ca "ora spirituală" sau "ora de conectare". Încearcă să fii mai atentă când vine vorba de semnele pe care le primești în aceste momente.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.