Kudika
13 Martie 2018

Calitatile unei femei puternice sunt multe. E stapana pe sine si stie cum sa isi expuna argumentele. Are un scop, dar acest scop nu o impiedica sa fie vesela si amuzanta zi de zi. Dimpotriva!

Sa fii o femeie puternica nu inseamna sa te comporti ca un barbat. Inseamna, in schimb, sa iti accepti feminitatea si sa o arati lumii, in timp ce detii controlul lucrurilor pe care le faci.

Femeia independenta. De ce ii sperie ea pe toti?

De obicei, recunosti femeile puternice de la distanta. Emana energie si putere. Purposefairy.com a facut o lista scurta in care a notat calitatile unei femei puternice. Lista are doar cinci puncte, dar o poti continua chiar tu.

foto interior si prima pagina: KieferPix Shutterstock

Calitatile unei femei puternice. Ce o diferentiaza

1. O femeie puternica stie cine e

Prima dintre calitatile unei femei puternice este aceasta: stie cine e! Si-a identificat nevoile si stie ce are de facut in viata. Pune intotdeauna visele ei inaintea oricaror altor lucruri. Nu se rusineaza sa arate lumii cine e ea. Chiar daca e in continua miscare si se dezvolta in timp, o sa ramana ea insasi in orice punct al vietii ei. Stie ca e puternica si foloseste acest lucru in favoarea ei, pentru a avea succes in viata.

2. Stie sa se apere

O femeie puternica e increzatoare si recunoaste o oportunitate sau o cauza buna atunci cand apare una.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Cum sa fii o femeie independenta intr-o relatie. Sfaturi de pus in practica

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: