Calitatile unei femei puternice. Cum sa le ai si tu

Calitatile unei femei puternice. Cum sa le ai si tu
Kudika
13 Martie 2018

Calitatile unei femei puternice sunt multe. E stapana pe sine si stie cum sa isi expuna argumentele. Are un scop, dar acest scop nu o impiedica sa fie vesela si amuzanta zi de zi. Dimpotriva!

Sa fii o femeie puternica nu inseamna sa te comporti ca un barbat. Inseamna, in schimb, sa iti accepti feminitatea si sa o arati lumii, in timp ce detii controlul lucrurilor pe care le faci.

De obicei, recunosti femeile puternice de la distanta. Emana energie si putere. Purposefairy.com a facut o lista scurta in care a notat calitatile unei femei puternice. Lista are doar cinci puncte, dar o poti continua chiar tu.

foto interior si prima pagina: KieferPix Shutterstock

Calitatile unei femei puternice. Ce o diferentiaza

1. O femeie puternica stie cine e

Prima dintre calitatile unei femei puternice este aceasta: stie cine e! Si-a identificat nevoile si stie ce are de facut in viata. Pune intotdeauna visele ei inaintea oricaror altor lucruri. Nu se rusineaza sa arate lumii cine e ea. Chiar daca e in continua miscare si se dezvolta in timp, o sa ramana ea insasi in orice punct al vietii ei. Stie ca e puternica si foloseste acest lucru in favoarea ei, pentru a avea succes in viata.

2. Stie sa se apere

O femeie puternica e increzatoare si recunoaste o oportunitate sau o cauza buna atunci cand apare una.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri