Setari Cookie-uri

Specialistii spun sa nu te casatoresti daca nu ai invatat aceste mecanisme

Specialistii spun sa nu te casatoresti daca nu ai invatat cateva mecanisme esentiale pentru o casnicie de succes.

Nunta dureaza o singura zi, insa mariajul vostru este (speram) pentru totdeauna. Specialistii de la Your Tango iti propun sa inveti cateva lucruri despre tine, despre el si despre voi doi, inainte de a merge la altar. Descopera si tu de ce sa nu te casatoresti, pana nu ai invatat aceste mecanisme sanatoase.

foto interior si prima pagina: Dmitry Sheremeta Shutterstock

Inainte sa iti iei permisul de conducere, dai un test tocmai pentru ca a fi sofer fara invataminte ar duce la accidente catastrofale pentru tine si pentru altii. Acelasi lucru se intampla si intr-un mariaj in care partenerii nu sunt pregatiti.

Orice casnicie este un parteneriat si toti oamenii ar trebui sa stie cateva mecanisme eficiente pentru a transforma acest parteneriat intr-unul de succes. Altfel, riscul certurilor in cuplu sau riscul unui mariaj destinat esecului sunt mari.

Citește și:

Multiple cercetari au concluzionat faptul ca acele cupluri care invata mecanismele traiului in doi au sanse de a se bucura de relatii pe termen lung si partneri ce ii fac sa se simta impliniti. Specialistii spun sa nu te casatoresti inainte sa inveti mecanismele ce va ajuta casnicia.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.