Setari Cookie-uri

Cum sa iti controlezi emotiile?

Cum sa iti controlezi emotiile – vei invata astazi cum sa nu iti mai pese de dramele prin care trec altii si care incearca sa-ti fure toata energia.

Oamenii sensibili sau emotivi trec mai greu prin viata. Si asta pentru ca totul e o traire intensa. Cand sus. Cand jos. Decat in acest carusel, mai bine invata cum sa iti controlezi emotiile pentru a nu-ti pierde nici energia si nici focusul in viata.

foto interior si prima pagina: Elina-Lava Shutterstock

Cum sa iti controlezi emotiile

Emotiile sunt puternice. Un stres, o teama se pot transforma in axietate daca sunt prost gestionate. O tristete duce la depresie daca esti sensibila. Invata cum sa iti controlezi emotiile pentru a evita stresul cauzat de clipele cand simti prea mult si pentru a nu te mai simti epuizata tot timpul.

Invata sa renunti la lucrurile pe care nu le poti controla tocmai pentru a nu-ti pasa atat de altii si a nu te mai lasa trasa in vortexurile lor. Daca esti o persoana sensibila si obervi ca de multe ori preiei energiile celorlalti, iata cum sa iti controlezi emotiile:

Citește și:
  • Mai putina empatie

Empatia e importanta pentru un om. E piesa cheie in umanitate, dar daca deja ajungi sa te identifici cu probleme altora, iti vei pierde energia pe vietile lor si nu vei mai avea nimic ramas pentru viata ta.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.