Setari Cookie-uri

Cele mai rele alimente din fiecare categorie. Si cele mai bune!

Ca sa mananci sanatos, e bine sa stii care sunt cele mai rele alimente din fiecare categorie, dar si care sunt cele mai bune! Si la legume si fructe exista “inamici”.

Chiar mananci atat de sanatos pe cat crezi? Chiar daca eviti produsele “junk food” si ai o greutate normala, tot e posibil sa faci unele greseli cand alegi ce mananci, fara sa iti dai seama. Nu toate alimentele sunt create la fel si s-ar putea sa nu ai parte de atatea vitamine si substante nutritive pe cat crezi. Dimpotriva, e posibil sa consumi mai mult zahar si sare decat ti-ai putea imagina! Health.com a vorbit cu mai multi experti in nutritie si a identificat cele mai bune si mai rele alimente din fiecare categorie: legume, fructe, leguminoase, cereale, proteine, lactate si grasimi.

foto interior si prima pagina: Yulia Grigoryeva Shutterstock

Cele mai rele alimente

Categoria legume:

Cele mai rele alimente din categoria legumelor sunt cele conservate! In general, le lipsesc fibrele si substantele nutritive si sunt pline de sodiu. Sunt pline de zahar si alti aditivi alimentari. Daca nu poti cumpara legume proaspete, alege legume congelate! Sunt la fel de sanatoase ca cele proaspete!

Citește și:

De asemenea, consuma cat mai putine legume care contin amidon! Porumb, mazare, cartofi, dovleac – toate acestea au mai putine vitamine, minerale si fibre, dar mult amidon! In plus, sunt foarte calorice!

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.