Setari Cookie-uri

Remedii naturale pentru menţinerea sănătăţii şi frumuseţii pielii

Toate femeile îşi doresc să arate mereu tinere, pline de viaţă, să aibă un ten perfect, să fie complimentate pentru felul în care arată. Ce se poate face pentru ca eternul vis feminin să devină realitate?

Încă din antichitate, produsele naturale erau folosite de femei pentru a le ajuta să arate mereu bine. Iată câteva remedii absolut naturale pe care doamnele le pot folosi pentru a arăta impecabil.

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea îşi pierde din elasticitate şi apar ridurile. De aceea este important să avem grijă de pielea noastră, oferindu-i vitaminele şi substanţele nutritive necesare.

foto interior si prima pagina: JL-Pfeifer Shutterstock

Remedii naturale pentru menţinerea sănătăţii şi frumuseţii pielii

1. Laptele

Datorită conţinutului de acid glicolic, laptele ajută la exfolierea pielii moarte şi stimulează producerea de colagen. Este necesar ca laptele să fie organic, fără hormoni. Înmuiaţi o cârpă curată în lapte şi tamponaţi pe zonele cu riduri. Lăsaţi să acţioneze 10 minute, apoi clătiţi cu apă rece. Repetaţi procedura de 2 ori pe zi.

Citește și:

2. Aloe vera

Planta are efecte antioxidante şi combate radicalii liberi, care duc la apariţia ridurilor. Conţine vitamine şi minerale care hidratează, tonifică şi albeşte pielea.

Stoarceţi sucul unei frunze proaspete de aloe vera şi aplicaţi pe zona afectată de riduri, înainte de somn. Dimineaţa spălaţi faţa cu apă rece. Repetaţi procedura în fiecare seară, timp de câteva săptămâni.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.