Setari Cookie-uri

Masca de par cu ulei de cocos: hidratare garantata!

Uleiul de cocos este un superfood pentru par. Are abilitatea de a penetra firul de par mai bine decat orice alt ulei, hranindu-l cu acizi grasi buni

Si un par normal poate deveni uscat, mai ales spre varfuri, unde sebumul ajunge in cantitati mai mici. Ca sa previi problema deshidratarii, fa-ti din cand in cand o masca de par cu ulei de cocos.

foto interior si prima pagina: Africa Studio, Shutterstock

Recunosc! Eu am devenit dependenta de aceasta masca de par cu ulei de cocos. Si nu doar pentru ca imi hidrateaza parul, dar si pentru ca il face catifelat la atingere si ii da o stralucire cum n-am avut niciodata.

Dar nu e de mirare de ce: uleiul de cocos este un superfood pentru par. Are abilitatea de a penetra firul de par mai bine decat orice alt ulei, hranindu-l cu acizi grasi buni (acid oleic, acid lauric, acid linoleic), polifenoli, vitamina E, vitamina K si fier.

O masca de par cu ulei de cocos cu multiple beneficii

Si ceea ce e minunat e ca nu trebuie sa-ti faci cine stie ce masca de par cu ulei de cocos complicata. E de ajuns si daca iti masezi parul cu ulei de cocos caldut. Uleiul actioneaza ca un balsam care hidrateaza scalpul si parul, indeparteaza matreata si ajuta la cresterea rapida a parului prin stimularea circulatiei sanguine.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.