Setari Cookie-uri

Șapte semne că experimentezi viața ca pe un miracol

Inima ta se deschide mare cat sa cuprinda tot Pamantul. Recunostinta si iubirea se revarsa catre tot si toti, inspirate de bucuria de a vedea frumusetea din jur pentru inca o zi.

Viața este un miracol. Însă prinse în vâltoarea vieții, uitam să ne bucurăm de el. Să îl observăm. Să ne lăsăm cuprinse de încântare ca un copil care a văzut o zână (da, zânele există ca spirite elementale ale aerului). Atunci când, măcar pentru o clipă, reușești să ieși din minte constați că...

1. Pur și simplu știi. Știi că jobul la care aplici va fi al tău pentru că îți este destinat. Sau că proiectul pe care îl depui va primi finanțare. Sau că telefonul care se încăpățâna să nu se mai conecteze la bluetooth-ul mașinii tale se va conecta chiar în acel moment.

2. Prin gândurile tale se plimba cu nonșalanță o anumită persoană. În câteva secunde, persoana respectivă îți trimite un mesaj sau te sună. Canalele tale de comunicare cu Universul sunt larg deschise și le permiți mesajelor să ajungă la tine pe cai naturale și nu doar al aparatelor electronice.

Citește și:

3. Inima ta se deschide mare cât să cuprindă tot Pământul. Recunoștința și iubirea se revărsă către tot și toți, inspirate de bucuria de a vedea frumusețea din jur pentru încă o zi.

4. Lucrurile se așează la locul lor, cu ușurință. Privind în urmă, îți dai seama că fiecare bucățică din viața ta s-a așezat la locul ei la momentul potrivit pentru ca tu să fii cea care ești astăzi.

5. Ești minunată. De foarte multe ori ești aspră cu tine și te critici din orice. Însă când reușești să te vezi așa cum ești, te minunezi de ceea ce vezi, Toată construcția numită viață pe care o trăiești acum ți se datorează în exclusivitate.

6. Nu ești niciodată singură. Și nu vorbesc doar de forțele nevăzute care te susțin în permanență dar și de oamenii care apar de te miri unde să îți întindă o mână și să te prindă la momentul potrivit chiar și atunci când simți, că mai mult împinsă decât de voia ta, te-ai aruncat în gol.

Citește și:

7. Te simți inspirată. O voce lăuntrică îți spune ce să faci, pe unde să o iei, îți șoptește cuvântul potrivit sau ideea care îți schimbă întreaga existență și o pune pe făgașul care îi este destinat.

Atunci când trăiești astfel de experiențe, bucură-te de ele și prelungește-le cât mai mult. În timp, întreaga ta viață va deveni un miracol.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.