Setari Cookie-uri

Trei motive pentru care flacăra ta geamănă se află deja într-o relație de cuplu

Odată ce recunoaște ceea ce îi spune inima, aude vocea intuiției care este mai puternică decât rațiunea. Pe măsură ce se aliniază cu adevăratul lui sine, poate renunța la o relație nesatisfăcătoare pentru a fi alături de tine. 

Se spune că avem mai multe suflete pereche într-o viață - care nu sunt neapărat parteneri de cuplu, dar o singură flacără geamănă. Cele două flăcări gemene se reunesc pentru a se ajuta reciproc să trezească iubirea adevărată în inimile lor, pentru a-și reamintiți uneia alteia ce înseamnă dragostea și pentru a o răspândi în lume. Flăcările gemene se reunesc atunci când au vindecat ceea ce era de vindecat la fiecare în parte. Abia atunci sufletele lor rezonează și se văd reciproc așa cum sunt cu adevărat. Până atunci, apar obstacole și, unul dintre cel mai des întâlnite, este faptul că el se află deja într-o relație de cuplu. Iată de ce.



1. Se pregătește pentru relația voastră.

Este posibil ca flacăra ta geamănă să nu fie gata încă să se reunească cu tine. El trebuie să treacă prin experiențe în care își poate rezolva karma. Numai prin experiențele de cuplu pot intra în contact cu umbra lui și își pot înfrunta problemele interioare care îl împiedică să rezoneze cu tine. Învățătând și evoluând din aceste experiențe, el se poate reconecta cu sufletul lui și, în cele din urmă, ajunge la tine

Citește și:

2. Trebuie să-și amintească de sinele său autentic

Condiționările profunde impuse de societate l-au făcut să poarte măști, ca pe nou toți, pentru a se simți în siguranță și a supraviețui. Este posibil să fi uitat cine este
cu adevărat. Și, indiferent cât de nefericit se simte în viața zilnică, obișnuință și zona de confort îl fac să creadă că asta este viața. Respectă-l și ai încredere că își va aminti cine este cu adevărat atunci când va fi pregătit.

3. Trebuie să își amintească ce înseamnă iubirea adevărată

Relațiile nefericite îl fac pe bărbatul care îți este flacăra geamănă să se simtă blocat, în special în prezența ta, care îi reamintește în mod subconștient de existența unui partener care îi este destinat.. Aceasta este partea inițială a trezirii lui.

Citește și:

Relațiile sale eșuate sunt menite să îi permită să-și dea seama ce înseamnă dragostea adevărată. Prezența ta trezește înțelepciunea iubirii în flacăra ta geamănă.

Odată ce recunoaște ceea ce îi spune inima, aude vocea intuiției care este mai puternică decât rațiunea. Pe măsură ce se aliniază cu adevăratul lui sine, poate renunța la o relație nesatisfăcătoare pentru a fi alături de tine.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.