Setari Cookie-uri

Melodia pe care să o asculți ca să revii pe drumul tău în viață

Sper să înțelegi diferența dintre ceea ce îți dorești și ceea ce ai nevoie. Sper să ai mai multă încredere în tine și în Univers și mai puțină încredere în oamenii care îți spun că nu poți face ce îți dorești și că viața este nedreaptă.

Încearcă un exercițiu de meditație; dă play acestei melodii, stai confortabil pe canapea, scaun sau întinsă pe pat, închide ochii și concentrează-te asupra gândurilor tale. Încearcă să scapi de tot ce este negativ și să îți îndrepți atenția asupra emoțiilor, sentimentelor și gândurilor pozitive.

Sper să găsești puterea de a înțelege că în sufletul tău se găsește fericirea. Nu ai nevoie de nimeni altcineva pentru a te face fericită. Sper să găsești puterea de a renunța la trecut și a te concentra asupra prezentului, singurul care contează. Sper să găsești curajul de a merge mai departe, de a îți urma visurile și de a alege să faci ce consideri că este bine pentru tine. Sper să ai încredere în inima ta, care îți spune dacă ceva este bun sau rău. Sper să vezi oamenii așa cum sunt.

Citește și:

Sper să înțelegi că uneori viața poate fi dificilă, însă devine mai ușoară atunci când lucrurile sunt menite să se întâmple. Nu lupta împotriva destinului tău, Universul are planuri minunate pentru tine, trebuie doar să ai răbdare.

Sper să înveți cum să renunți la viața pe care ai avut-o și să o trăiești pe cea care îți este destinată. Trăiește-ți călătoria. Trăiește-ți propria poveste.

Sper să înveți să renunți la ceea ce nu este al tău.

Sper să înțelegi diferența dintre ceea ce îți dorești și ceea ce ai nevoie. Sper să ai mai multă încredere în tine și în Univers și mai puțină încredere în oamenii care îți spun că nu poți face ce îți dorești și că viața este nedreaptă. Sper să ai încredere în planurile tale și să îți dai seama că ești mai puternică decât crezi.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Barashkova Natalia, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.