Cum prepari siropul de zmeura acasa?

Cum prepari siropul de zmeura acasa?
Kudika
19 Aprilie 2018

Pentru a beneficia de mai multe vitamine şi minerale din zmeură, se poate prepara un sirop care păstrează proprietăţile fructului. Se pot folosi fructe proaspete sau congelate.

Zmeura, un fruct extrem de delicios, are beneficii asupra întregului organism. Fructele de zmeură sunt bogate în fibre şi antioxidanţi precum polifenoli – antocianini, acid elagic – tanin, quercetină, acid galic, ciandină, pelargonidină, catechine, kaempferol și acid salicilic.

Datorită conţinutul de antioxidanţi, zmeura este foarte eficientă în tratarea unor boli, a inflamaţiilor şi încetinește îmbătrânirea.

foto interior si prima pagina: RomarioIen Shutterstock

De asemenea, zmeura este bogată în vitamina C, care contribuie la creşterea rezistenţei organismului la infecţii, combaterea inflamaţiilor şi daunelor radicalilor liberi.

Zmeura mai conţine minerale, precum potasiu, magneziu, fier, cupru, dar şi vitamine din complexul B.

Pentru a beneficia de mai multe vitamine şi minerale din zmeură, se poate prepara un sirop care păstrează proprietăţile fructului. Se pot folosi fructe proaspete sau congelate.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri