Setari Cookie-uri

Cum iubesti o persoana cu depresie. Nu este datoria ta sa o vindeci!

Atunci cand suntem intr-o relatie de cuplu, ne dorim sa ne facem partenerii fericiti. Sa le facem viata mai buna. Insa cand iubesti o persoana cu depresie nu este atat de usor.

Daca iubesti o persoana cu depresie, trebuie sa stii cum sa fii alaturi de partener, fara sa ai senzatia ca este datoria ta sa il vindeci de suferinta. In acelasi timp, trebuie sa nu uiti de tine si sa nu lasi trairile partenerului sa iti domine viata.

foto interior si prima pagina: Kseniya Ivanova Shutterstock

Atunci cand iubesti o persoana cu depresie, poti sa simti si tu tristetea. Cu atat mai mult cu cat ti-ai dori sa il salvezi de propriile suferinte. Ceea ce trebuie sa stii este ca nu este datoria ta sa il salvezi, asa cum nu este vina ta ca el sufera.

Atunci cand suntem intr-o relatie de cuplu, ne dorim sa ne facem partenerii fericiti. Sa le facem viata mai buna. Insa cand iubesti o persoana cu depresie nu este atat de usor.

Ce inseamna sa iubesti o persoana cu depresie

De fapt, cea mai dificila parte cand iubesti o persoana cu depresie este faptul ca iti doresti sa iti salvezi partenerul. Este in natura umana. Ai senzatia ca daca il iubesti mai mult, ii faci viata mai usoara si ii va fi mai usor sa iasa din starea de depresie. Insa depresia iubitului nu are nicio legatura cu tine si nu tu trebuie sa gasesti rezolvarea.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.