Setari Cookie-uri

Simbolul sărutului pe frunte, cel mai puternic sărut (are o putere remarcabilă)

Fruntea este locul în care se află al treilea ochi. Ori de câte ori săruți pe cineva pe frunte, de fapt... săruți al treilea ochi. Există mult mai multe semnificații și beneficii ale acestui sărut decât credem noi. 

Un sărut oferit pe frunte poate fi incredibil de puternic.

Ar putea suna precum un lucru ușor și adorabil de făcut, însă poate invoca un răspuns intens, care este mult mai mult decât să te facă să te simți iubita.

Fruntea este locul în care se află al treilea ochi. Ori de câte ori săruți pe cineva pe frunte, de fapt... săruți al treilea ochi. Există mult mai multe semnificații și beneficii ale acestui sărut decât credem noi.

foto interior si prima pagina: Iaroslava Daragan Shutterstock

Potrivit dailypositiveinfo, spre deosebire de un sărut pe buze sau pe obraz, sărutul oferit pe frunte este mult mai intim deoarece ajungi direct în "centrul" acelei persoane. De obicei, nu intram foarte des în contact cu fruntea unei persoane. Nu este ceva atât de comun că ținutul de mâini sau oferirea unei îmbrățișări.

Citește și:

Al treilea ochi este portalul până la adâncimile ființei noastre și ne poate duce în profunzimea spiritului. Acesta reprezintă trezirea și se odihnește exact în centrul spațiului dintre sprâncene; este o prezență invizibilă care este acolo cu noi din momentul în care ne-am născut și continuă să existe chiar și după ce sufletul părăsește corpul fizic.

Dacă un sărut este plasat pe cel de-al treilea ochi, el invocă un sentiment de iluminare în adâncul tău.

Sărutul celui de-al treilea ochi are un efect asupra glandei pineale și, de asemenea, asupra glandei pituitară. Acest gest stimulează eliberarea melatoninei, hormon care ajută să te odihnești bine în timpul nopții. De fiecare dată când ești sărutată pe frunte vei dormi mai profund și mai relaxată. În plus, îți oferă sentimentul de siguranță și de fericire.

Citește și:

Așadar, sărută persoanele dragi ție pe frunte; simte cum energia ta pozitivă curge de la tine către sufletul lor, luându-le toate grijile și vindecându-le de tot stresul și agitația.

În clipul de mai jos, Sadhguru (Jaggi Vasudev), un yogin din India, mistic și învățător spiritual explică ce reprezintă al treilea ochi.

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.