Setari Cookie-uri

6 modalitati prin care sa ai grija de tine cand oamenii te dezamagesc

Invata sa iti dai seama ce ai nevoie si ce nu primesti de la ceilalti. Invata sa iti reglezi emotiile si cum sa treci mai departe peste suferinta.

Este inevitabil sa suferi din pricina altora asa ca invata sa ai grija de tine cand oamenii te dezamagesc. Recunoaste, constientizeaza ca nevoile tale nu au fost implinite. Invata sa iti dai seama ce ai nevoie si ce nu primesti de la ceilalti. Invata sa iti reglezi emotiile si cum sa treci mai departe peste suferinta. Si, nu in ultimul rand, invata sa comunici direct ce iti doresti de la ceilalti si sa impui limite oamenilor, pentru ca nu mai ajunge sa fii dezamagita.

foto interior si prima pagina: Zolotarevs Shutterstock

Oamenii te vor dezamagi. Este inevitabil. Un prieten care anuleaza planurile in ultimul moment sau un vecin care se poarta urat. O ruda sau un parinte care nu este alaturi de tine in timpul unui eveniment important sau un coleg de munca, ce da vina pe tine pentru un proiect pierdut. Ori poate un partener care te inseala sau te raneste. Intrucat nu poti impiedica evenimentele sa se intample, intrucat nu poti controla actiunile oamenilor, invata sa controlezi ceea ce poti: pe tine si reactia ta cand se intampla sa suferi. Invata sa ai grija de tine cand oamenii te dezamagesc. Invata sa nu lasi momentele dificile sa te faca sa pierzi sensul unei vieti de succes, a unei vieti fericite.

Citește și:

Psihologii de la Psychology Today au scris despre cum treci mai departe peste suferinta, despre cum sa iti reglezi emotiile, atunci cand esti dezamagita sau suferi din pricina altora.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.