INGREDIENTE
    1,5 kg cartofi albi mari 2 cești ulei de masline 1 ceașcă oţet de vin rosu sau aceto balsamico.

Cum să prăjeşti cartofi ca un profesionist - care este cel mai bun ulei pentru această operaţiune

foto interior si prima pagina: Marian Weyo, Shutterstock

Amestec aromat Jamie

    3 bucăţi unt

    1 căpăţână usturoi

    1 legătură salvie curăţată

    1 mandarină, clementină.

Încinge cuptorul la 190 de grade, mediu spre iute. Taie cartofii în sferturi sau felii groase, de 7-8 cm diametru. Spală bine feliile, ca să scapi de amidonul în exces. Pune-le într-o oală și acoperă-le cu apă rece și un praf, două de sare. Dă în fiert circa 6-7 minute, apoi strecoară-le într-o sită.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: