Setari Cookie-uri

5 Întrebări puternice pentru a afla ce vrei să faci cu viața ta

Este ușor să te lași purtată de val și să faci ceea ce este confortabil și familiar. Dar pentru cei care caută împlinire, care vor să facă mai mult, aceste întrebări vă vor ajuta să vă faceți o imagine mai clară despre ce să faceți cu viața voastră.

Fă primul pas spre îmbunătățirea vieții tale. Nu vei regreta.

"Ce vreau să fac cu viața mea?" - aceasta este o întrebare la care ne gândim toți la un moment dat în viață. Pentru unii, răspunsul vine ușor. Pentru alții, este nevoie de o viață pentru a își da seama. Este ușor să te lași purtată de val și să faci ceea ce este confortabil și familiar. Dar pentru cei care caută împlinire, care vor să facă mai mult, aceste întrebări vă vor ajuta să vă faceți o imagine mai clară despre ce să faceți cu viața voastră.

foto interior si prima pagina: Amanda Carden Shutterstock

1. "Care sunt lucrurile care îmi plac cel mai mult?"

Primul pas pentru a trăi o viață mai împlinită este să te gândești la lucrurile care îți plac, pentru care ești pasionată. Ce îți place? Ce îți aduce mulțumire și împlinire? Care sunt lucrurile la care muncești, însă nu simți oboseala? Poate că îți place să scrii, să desenezi, să lucrezi cu animale sau poate că ai un talent pentru fotografie.

Citește și:

Ideea este să îți dai seama ce îți place să faci cel mai mult.

2. "Care sunt cele mai mari realizări ale mele de până acum?"

Gândește-te la experiențele tale trecute și la lucrurile de care ești extrem de mândră. Cum te-au făcut aceste realizări să te simți? Destul de bine, nu? Așadar, de ce să nu încerci să imiți aceste experiențe și sentimente? Dacă ai alergat o dată la un maraton și ți-a plăcut sentimentul avut ulterior, începe să te antrenezi pentru un altul. Continuă să faci lucrurile care îți aduc mulțumire și îți pun zâmbetul pe buze.

3. "Dacă în viața mea nu ar exista limite, ce aș alege să am și ce aș alege să fac?"

Iată un exercițiu foarte frumos: gândește-te la ce ai face dacă nu ar exista limite. Dacă ai avea toți banii și timpul din lume, unde ai merge? Ce ai face? Cu cine ți-ai petrece timpul?

Citește și:

Aceste răspunsuri te pot ajuta să îți dai seama că vrei să faci cu viața ta. Nu înseamnă că trebuie să ai milioane de dolari pentru a fi fericită.

Răspunde la aceste întrebări cu sinceritate astfel încât să îți stabilești obiective clare care să te îndrume către fericire și împlinire.

4. "Care sunt obiectivele mele în viață?"

Obiectivele reprezintă o componentă necesară pentru a îți stabili un viitor fericit. Răspunde, așadar, la următoarele întrebări:

- Care sunt obiectivele tale în materie de sănătate?
- Care sunt obiectivele tale în carieră?
- Care sunt obiectivele tale pe plan sentimental?

Odată ce ai răspuns la aceste întrebări, vei avea o idee mult mai clară despre ceea ce ar trebui să faci cu viața ta.

Citește și:

5. "Ce nu îmi place să fac?"

Dacă vrei să îți dai seama cu adevărat ce vrei să faci cu viața ta, evaluează sincer ceea ce nu vrei să faci. Care sunt lucrurile pe care le disprețuiești? Ce te deranjează cel mai mult la locul de muncă actual?

Ideea este că... dacă vrei să schimbi ceva în viața ta, trebuie să acționezi.

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.