Setari Cookie-uri

Lasă-te pe mâna Universului. 5 Moduri pentru a face față schimbărilor majore

Singurul lucru constant în această viață este schimbarea. Asta nu înseamnă că ne obișnuim cu ea sau că o acceptăm pe deplin. Iată care sunt cele mai bune sfaturi pentru a face față schimbărilor majre din viața ta și a te lăsa pe mâna Universului

Schimbarea este inevitabilă. Iată cum să ieși din ea o persoană mai bună.

Singurul lucru constant în această viață este schimbarea. Asta nu înseamnă că ne obișnuim cu ea sau că o acceptăm pe deplin. Iată care sunt cele mai bune sfaturi pentru a face față schimbărilor majre din viața ta și a te lăsa pe mâna Universului; totul va fi mai bine pentru tine.

foto interior si prima pagina: Mehendra_art Shutterstock

1. Acceptă că lucrurile se schimbă

Uneori, suntem atât de prinși în lupta împotriva schimbării încât nu ne mai dăm seama cine suntem. Negarea este o forță puternică și ne protejează în multe feluri. Cu toate acestea, trebuie să o evităm și să spunem "Lucrurile se schimbă și este în regulă" - această variantă este mai puțin stresantă decât împotrivirea.

Citește și:

2. Realizează că stresul poate veni dintr-o schimbare bună, frumoasă

Uneori, când oamenii trec printr-o schimbare de viață bună ei încă simț foarte mult stres - și chiar teamă. Reține că schimbările pozitive pot crea stres - la fel ca și schimbările negative. Stresul este doar modul în care organismul nostru reacționează la schimbare. Este bine să te simți stresată chiar și atunci când se întâmplă ceva bun - de fapt, este chiar normal.

3. Caută sprijin

Nimeni nu trece prin viața singur. Este bine să ceri ajutor - este un semn că îți cunoști sufletul suficient de bine pentru a îți da seama că are nevoie de o mână de ajutor. Gândește-te la prietenii sau membrii familiei tale, persoane în care poți avea încredere. Șansele sunt ca aceștia să fie fericiți să te ajute.

Citește și:

4. Scrie pe o foaie de hârtie lucrurile pozitive care au rezultat din această schimbare

Poate datorită acestei schimbări în viața ta ai întâlnit oameni noi și frumoși. Poate că ai început să practici obiceiuri mai sănătoase. Poate că ai devenit mai activă în colectivul de la muncă. Poate că schimbarea te-a ajutat să îți prioritizezi altfel lucrurile în viața ta.

Schimbarea ne oferă ocazia de a ne dezvolta.

5 Ia o pauză

Într-o perioadă de schimbare, este posibil să simți că nu mai deții controlul asupra vieții tale. Amintește-ți că ești doar o persoană normală, ca oricare altă persoană. Este normal să te simți așa. Nimeni nu spune că trebuie să funcționezi la capacitate maximă 100% din timp. Oamenii fac greșeli; învățând din acestea ajungi să crești. Fă o scurtă pauză și găsește activități care să te ajute să te relaxezi și să uiți de griji și de probleme (chiar și pentru o perioadă scurtă de timp).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.