Setari Cookie-uri

6 semne că o persoană drăguță are intenții negative

Există oameni care, la început par foarte drăguți, însă în realitate au intenții negative. Iată câteva semne care te pot ajuta să recunoști oamenii aparent "drăguți" cu intenții negative:

Au fost momente în care ai întâlnit pe cineva care la prima vederea părea foarte drăguț? Astfel de persoane inspiră încredere și par foarte prietenoase; însă, în scurt timp, îți dai seama că ceva nu este în regulă. Aceasta este doar o deghizare pentru a ascunde adevăratele lor intenții în lume; adevărata lor personalitate nu este deloc similară cu cea pe care o afișează.

foto interior si prima pagina: GlebSStock Shutterstock

Există oameni care, la început par foarte drăguți, însă în realitate au intenții negative. Iată câteva semne care te pot ajuta să recunoști oamenii aparent "drăguți" cu intenții negative:

1. Cer foarte multe

O persoană care pare drăguță dar, în realitate este o manipulatoare, tinde să aibă foarte multe cerințe și așteptări. Ea se crede superioară celor din jurul lor și îi place să domine oamenii. O astfel de persoană se folosește de altele pentru a-și rezolva lucrurile.

Citește și:

2. Trezesc sentimente negative

După ce vorbești cu o persoană care este cu adevărat zen, cu intenții bune, ar trebui să te simți foarte bine. Însă dacă ajungi să te simți ciudat (negativ) și drenat emoțional, atunci acea persoană cu siguranță se preface că este drăguță. Intuiția ta te va avertiza împotriva unor astfel de oameni și, dacă nu te simți bine când petreci timp cu ei, atunci ar trebui să îi eviți.

3. Mare atenție la contactul vizual și limbajul corpului

Persoanele care manipulează știu cum și când să mențină contactul vizual. Ele vor încerca să te influențeze și să te facă să te simți inconfortabil. Învață să citești limbajul corpului deoarece poți afla foarte multe despre o persoană prin modul în care își mișcă trupul.

Citește și:

4. Pot fi foarte insistenți

Pentru o persoană drăguță, însă cu intenții rele, persuasiunea este un joc pe care trebuie să îl câștige indiferent de consecințe. Aceasta încearcă să pună presiune pe tine (o presiune ca de la egal la egal) pentru a te face să faci un lucru pe care nu îți dorești să îl faci. Cu farmecul și vocea lină te-ar putea prinde în vraja sa. Învață să fii foarte atentă ori de câte ori vorbește și nu o lăsă să te păcălească.

5. Folosesc umorul ca insultă

Această persoană folosește umorul ca mijloc de a insulta oamenii. Dacă spune ceva rău sau ofensator, o va acoperi foarte simplu, spunând că a fost doar o glumă. Va încerca să te pună mereu în prim plan, râzând de tine.

6. Se pun întotdeauna pe primul plan

Citește și:

Ori de câte ori ești într-o conversație cu astfel de oameni, vei observa că întotdeauna este doar despre ei. Toate subiectele și discuțiile par să înceapă și să se încheie cu ei.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.