Setari Cookie-uri

Este timpul să pui capăt vocilor negative din mintea ta

Roaga-te ca si cum Universul s-ar ocupa de toate problemele tale. Actioneaza ca si cum totul ar depinde doar de tine

"Există o bucată de artă strălucitoare, frumoasă și prețuită, care se află fix în fața ta. Este sofisticată și meticulos detaliată - o muncă plină de pasiune și devotament profund. Culorile, modelele și texturile nu seamănă între ele - se înălță și se scufundă, strălucesc pe pânză. Și totuși, alegi să îți fixezi privirea pe fluturile mic care a aterizat pe marginea acestei capodopere. De ce ai alege să faci așa ceva?"

Femeia mi-a zâmbit și apoi și-a îndreptat privirea către pământ.

"Uite..." - am continuat eu. "Ce vreau eu să spun este că nu ai cum să fii sigură de ceva 100% în această lume. Viața, ca o un tablou artistic, este sofisticată, complexă și imprevizibilă. Așa că rămâi cu o alegere: fie o apreciezi și îi cauți frumusețea, fie te concentrezi asupra răului și te pierzi în detalii."

Citește și:

"Dar, dacă te aștepți la ce este mai rău nu vei mai fi niciodată atât de dezamăgit." - spune ea grăbită.

"Da, dar cine trăiește cu adevărat așa?" - am întrebat-o eu. "Nimeni, asta este! Oamenii mor lent în fiecare zi așa fără să trăiască o zi cu adevărat."

Aceasta este o conversație pe care am avut-o recent cu unul dintre cursanții mei. Tânăra a fost cea care a început discuția, spunându-mi că așteaptă să se întâmple lucruri negative - iar acesta este modul său implicit de a face față provocărilor vieții.

foto interior si prima pagina: Idea Trader Shutterstock

Acționând asupra gândurilor negative este singurul lucru care te ajută să trăiești o viață sănătoasă și productivă. Dacă permiți ca aceste gânduri să locuiască prea mult timp în mintea ta, ele vor ajunge să îți fure pacea, bucuria, energia, productivitatea și, în cele din urmă, întreaga viață. Vei vedea întotdeauna ce este mai rău și vei ajunge să te simți dezamăgită de tot ce se întâmplă în jurul tău.

Citește și:

Un lucru foarte important pe care vreau să îl menționez este faptul că dacă această stare persistă, trebuie să știi că ea nu este alimentată de nimeni altcineva decât de tine - de cuvintele și de acțiunile tale. Este alimentată de mintea ta, care aduce doar negativitate. Într-un sens real, ești ceea ce crezi - și nu poți schimba niciodată nimic dacă nu îți schimbi gândirea?

Însă ești pregătită pentru aceste schimbări?

Poți schimba modul în care gândești.

Și când schimbi felul în care gândești, poți schimba radical viața ta.

Există un citat foarte frumos pe care vreau să îl știți și voi: "Roagă-te ca și cum Universul s-ar ocupa de toate problemele tale. Acționează ca și cum totul ar depinde doar de tine."

Citește și:

Este vorba despre folosirea credinței tale pentru a avea o gândire pozitivă zi de zi. Înlocuirea negativității cu pozitivitatea nu înseamnă oprirea tuturor gândurilor negative - este aproape imposibil să faci asta deoarece gândurile negative apar în mod spontan și necontrolat. De asemenea, nu este vorba despre transformarea gândurilor false într-un fals pozitiv. Scopul este de a reda eficient gândurile negative astfel încât acestea să se bazeze în întregime pe realitate; este timpul să te detașezi de dramă inutilă și să te concentrezi asupra următorului pas pozitiv care poate fi făcut în prezent.

sursa material: Marcandangel.com

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.