Gogoșile cu flori de salcâm reprezintă desertul de care ar trebui să ne bucurăm în aceste zile de primăvară când salcâmii sunt în floare și ne îmbie cu parfumul lor.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

foto interior si prima pagina: Volodymyr Nikitenko Shutterstock

Gogoșile cu flori de salcâm: ingrediente
-5 ouă;
-200 ml de lapte;
-200 gr de zahăr;
-200 gr de făină;
-20 de flori de salcâm;
-puțin zahăr pudra pentru decor;
-ulei pentru prăjit.

Mod de preparare:

Mai întâi, rupe florile de salcâm de pe crenguțe, lăsându-le însă codițele, și clateste-te bine în câteva ape, pentru a îndepărta orice impurități sau insecte. Apoi, pregătește aluatul, amestecând făină, laptele, zahărul și ouăle bătute, până când obții o compoziție omogenă, ușor vâscoasă.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Ilinca Vandici a gatit un desert raw-vegan pe care l-a botezat cu numele ei
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: