Gogoșile cu flori de salcâm reprezintă desertul de care ar trebui să ne bucurăm în aceste zile de primăvară când salcâmii sunt în floare și ne îmbie cu parfumul lor.
Gogoșile cu flori de salcâm reprezintă desertul de care ar trebui să ne bucurăm în aceste zile de primăvară când salcâmii sunt în floare și ne îmbie cu parfumul lor.
foto interior si prima pagina: Volodymyr Nikitenko Shutterstock
Gogoșile cu flori de salcâm: ingrediente
-5 ouă;
-200 ml de lapte;
-200 gr de zahăr;
-200 gr de făină;
-20 de flori de salcâm;
-puțin zahăr pudra pentru decor;
-ulei pentru prăjit.
Mod de preparare:
Mai întâi, rupe florile de salcâm de pe crenguțe, lăsându-le însă codițele, și clateste-te bine în câteva ape, pentru a îndepărta orice impurități sau insecte. Apoi, pregătește aluatul, amestecând făină, laptele, zahărul și ouăle bătute, până când obții o compoziție omogenă, ușor vâscoasă.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Drama prin care a trecut Bunica Gherghina. În vârstă de 73 de ani, ea i-a încântat pe chefi cu o rețetă din copilărie
- Larisa Iordache și Diana Bulimar nu și-au vorbit timp de 3 ani! Ce au avut cele două gimnaste de împărțit?
- Câte calorii au diferitele tipuri de pâine? Cât de benefic este consumul de cereale pentru sănătatea noast
Citeste continuarea pe Realitatea.net