Gogoșile cu flori de salcâm reprezintă desertul de care ar trebui să ne bucurăm în aceste zile de primăvară când salcâmii sunt în floare și ne îmbie cu parfumul lor.
Gogoșile cu flori de salcâm reprezintă desertul de care ar trebui să ne bucurăm în aceste zile de primăvară când salcâmii sunt în floare și ne îmbie cu parfumul lor.
foto interior si prima pagina: Volodymyr Nikitenko Shutterstock
Gogoșile cu flori de salcâm: ingrediente
-5 ouă;
-200 ml de lapte;
-200 gr de zahăr;
-200 gr de făină;
-20 de flori de salcâm;
-puțin zahăr pudra pentru decor;
-ulei pentru prăjit.
Mod de preparare:
Mai întâi, rupe florile de salcâm de pe crenguțe, lăsându-le însă codițele, și clateste-te bine în câteva ape, pentru a îndepărta orice impurități sau insecte. Apoi, pregătește aluatul, amestecând făină, laptele, zahărul și ouăle bătute, până când obții o compoziție omogenă, ușor vâscoasă.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Festivalul bucătăriilor asiatice ASIAN FOOD FEST are loc în București, între 21 și 23 iulie
- Drama prin care a trecut Bunica Gherghina. În vârstă de 73 de ani, ea i-a încântat pe chefi cu o rețetă din copilărie
- Dragostea trece prin stomac: Cele mai romantice deserturi pe care să le împarți cu persoana iubită
Citeste continuarea pe Realitatea.net