Gogoșile cu flori de salcâm reprezintă desertul de care ar trebui să ne bucurăm în aceste zile de primăvară când salcâmii sunt în floare și ne îmbie cu parfumul lor.

4 alimente aparent sanatoase pentru copii, dar care ii pot imbolnavi

foto interior si prima pagina: Volodymyr Nikitenko Shutterstock

Gogoșile cu flori de salcâm: ingrediente
-5 ouă;
-200 ml de lapte;
-200 gr de zahăr;
-200 gr de făină;
-20 de flori de salcâm;
-puțin zahăr pudra pentru decor;
-ulei pentru prăjit.

Mod de preparare:

Mai întâi, rupe florile de salcâm de pe crenguțe, lăsându-le însă codițele, și clateste-te bine în câteva ape, pentru a îndepărta orice impurități sau insecte. Apoi, pregătește aluatul, amestecând făină, laptele, zahărul și ouăle bătute, până când obții o compoziție omogenă, ușor vâscoasă.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Ilinca Vandici a gatit un desert raw-vegan pe care l-a botezat cu numele ei
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta