Setari Cookie-uri

9 Lucruri pe care le vei experimenta în momentul în care sufletul se aliniază cu mintea ta

Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care ajungi să le experimentezi în momentul în care sufletul se aliniază cu mintea ta: 

Când mintea și sufletul tău sunt aliniate, perspectiva ta asupra vieții se schimbă radical. Totul începe să capete sens, începi să vezi lucrurile altfel astfel deoarece știi că există un motiv special pentru a fi pe acest pământ și pentru a face parte din această lume.

foto interior si prima pagina: lisima, Shutterstock

Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care ajungi să le experimentezi în momentul în care sufletul se aliniază cu mintea ta:

1. Înveți să îți accepți fricile (chiar dacă îți este teama în continuare)

Înțelegi care este realitatea și decizi că este timpul să îți înfrunți fricile. Încă îți este teamă, însă faci tot posibilul să depășești aceste bariere puse în calea fericirii tale. Nu lași pe nimeni să te oprească din drumul pe care vrei să mergi.

Citește și:

2. Devii recunoscătoare pentru lucrurile mărunte

Înțelegi că fericirea vine din lucruri mărunte și începi să îți dai seama cât de importanță este iubirea de sine. Ești recunoscătoare pentru lucrurile pe care le ai și înveți să le apreciezi mai mult ca niciodată.

3. Înveți că tu deții controlul asupra minții tale

Tu ești stăpâna emoțiilor tale, așa că faci tot posibilul pentru a le gestiona. Încerci să accepți gândurile și emoțiile negative pe care le simți și să te concentrezi mai mult asupra celor pozitive.

4. Începi să vezi semne de la Univers peste tot

Universul este incredibil; el reușește să îți trimită semne pentru a te proteja și a avea grijă de sufletul tău. Ai învățat cum să recunoști aceste semne și să profiți de ele.

Citește și:

5. Atragi oamenii potriviți în viața ta

Îți dai seama că timpul tău este prețios și că nu trebuie să îl mai petreci în compania oamenilor care nu contează (a oamenilor toxici). În viața ta încep să apară oamenii potriviți, cei pozitivi.

6. Ai încredere în tine

Înțelegi că puterea este la tine. Este momentul să iei alegerile pe care ți le dorești, să ieși din zona de confort și să îți urmezi visurile. Totul depinde doar de tine.

7. Nu îți mai pasă de ce cred oamenii din jurul tău

Tu ești tu. Și atât. Nu te mai interesează de părerile celor din jurul tău pentru că știi că tu îți scrii propria poveste.

8. Știi că ești unică

Dintre toți oamenii de pe această planetă, nimeni nu mai este ca tine. Tu ești singura versiune a ta, iar acest lucru este incredibil. Nu îți pierde originalitatea pentru fericirea unei alte persoane.

Citește și:

9. Începi să te schimbi

Nimeni nu rămâne la fel pe tot parcursul vieții. Dacă o fac, atunci există ceva în neregulă cu această persoană. De-a lungul timpului lucrurile se schimb, tu te schimbi; înveți lucruri noi, chiar lecții (unele dificile, unele extraordinar de frumoase) din toate experiențele tale și în mod constant depui eforturi pentru a deveni o versiune mai bună a ta.

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.