Setari Cookie-uri

11 Trăsături speciale pe care le au persoanele care iubesc singuratatea

Toată lumea cunoaște persoane care adoră să fie singure. Dacă ești una dintre persoanele care se bucură mai mult de timpul petrecut singure decât în compania altor persoane, atunci te vei regăsi în acest material. 

Și ție îți place singurătatea? Atunci ești o persoană cu adevărat specială

Toată lumea cunoaște persoane care adoră să fie singure. Dacă ești una dintre persoanele care se bucură mai mult de timpul petrecut singure decât în compania altor persoane, atunci te vei regăsi în acest material.

foto interior si prima pagina: Annette Shaff Shutterstock

Iată care sunt cele mai importante trăsături pe care le au persoanele singuratice:

1. Știi cine ești cu adevărat

Ești prietena ta cea mai bună. Din moment ce petreci atât de mult timp singură, ai o idee mai bună despre cine ești și ce vrei să faci în această viață. Nu funcționezi cu măști.

2. Ești liniștită în situațiile dificile

Îți pierzi calmul destul de greu. Ai nervi de oțel și în majoritatea momentelor dificile ești foarte liniștită. Ești mereu calmă atât înaintea, cât și în timpul furtunii.

Citește și:

3. Sinceritatea este importantă pentru tine

Nu ai nevoie de oameni pesimiști și mincinoși în viața ta. Nu îți place minciuna și nu accepți să fii mințită. Lucrurile sunt mult mai ușor de rezolvat dacă ambele părți sunt oneste cu privire la intențiile și neajunsurile lor.

4. Păstrezi limite în relațiile cu cei din jurul tău

Ai limite destul de rigide pe fiecare plan al vieții tale. Nu îți depășești propriile reguli și nici nu permiți nimănui să treacă de acestea. Ele sunt siguranța ta.

5. Îți cunoști foarte bine defectele și calitățile

Înțelegi care sunt punctele tale forțe și ce te deranjează. Știi cum să faci față situațiilor și ce ar trebui să eviți pentru a fi fericită.

6. Ești o persoană sensibilă

Inima ta este încărcată de sentimente și stări. În plus, îți este foarte ușor să îi înțelegi pe cei din jurul tău, să simți ce simți și ei; ești o persoană empatică ce poate înțelege frecventele emoționale ale persoanelor din jurul tău.

Citește și:

7. Știi că nimeni nu este perfect

Nu ridici totul la standarde imposibile (nici în ceea ce privește relația cu propria persoană și nici cu cei din jurul tău). Tu respecți defectele tale, știi că acestea te fac unică... și respecți și defectele oamenilor.

8. Intuiția nu te dezamăgește niciodată

Cel de-al șaselea simți al tău este incredibil de bine dezvoltat. A petrece atât de mult timp în compania propriei minți înseamnă că există anumite tactici mentale pe care le cunoști mai bine decât alte persoane.

9. Ești foarte independentă

Pentru tine independența este foarte importantă. Știi că nu merită să îți pierzi libertatea pentru nimeni și nimic în această lume.

10. Înțelegi ce înseamnă să fii bun

Înțelegi impactul minunat al unui mic act de bunătate și alegi întotdeauna să vezi lucrurile frumoase din orice situație dificilă. A fi bun este cel mai mic și frumos lucru pe care îl putem face pentru lume.

Citește și:

11. Ești o persoană foarte curajoasă

Nimic nu te sperie. Nimic nu te influențează. Lupți pentru ceea ce îți dorești.

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.