Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care pe care să le iei în calcul înainte de a te gândi la răzbunare

Depinde doar de tine dacă vrei să continui cu planul de răzbunare sau vrei doar să îi permiți acestei persoane să plece, să zâmbească și să meargă mai departe pe drumul său. Depinde de tine dacă vrei să fii ca ea. 

Nu este niciodată ușor să simți durerea de a fi trădată. Aceasta te afectează emoțional. Și, înainte de a îți da seama, ajungi să te gândești la ce trebuie să faci pentru a te răzbuna.

foto interior si prima pagina: Sandratsky Dmitriy, Shutterstock

1. Sentimentul de vinovăție

Nu te simți deloc vinovată pentru că știi că nu ai făcut nimic rău celui care a ales să te trădeze. S-ar putea să simți durerea de a fi trădată, însă conștiința ta este curată. Sentimentul durerii de a fi trădat este temporar, însă sentimentele de vinovăție pe care le-ai simți dacă ai face ceva rău vor dura o viață întreagă.

2. Este mai bine să oferi decât să primești

Aud mereu oamenii spunând că nu trebuie să oferi totul cuiva (chiar dacă este o rudă sau un partener) pentru că atunci când va pleca din viața ta nu vei mai rămâne cu nimic. Însă eu cred că este în regulă să oferi tot ce ai, să îți oferi timp și atenție, să oferi ce este mai bun pentru că doar așa poți dovedi că ai iubit și că ai făcut tot ce ai putut pentru persoana respectivă.

Citește și:

În plus, în momentul în care persoana va pleca, tu vei știi că nu ai făcut nimic greșit. Ai oferit tot ce ai avut. Ai iubit cum ai putut tu mai mult.

3. Legea Karmei

Când cineva aude cuvântul karma, se gândește întotdeauna la ea ca la un efect negativ. Însă adevărul este că există o karma bună și o karmă rea. Ceea ce semeni este ceea ce culegi. S-ar putea să te simți rău că, după toate lucrurile pe care le-ai făcut, vei fi tratată necorespunzător. Nu este nimic în neregulă cu tine, ai ales să ai încredere și să iubești o persoană; acum este momentul să o lași să meargă pe drumul ei și să înveți să crezi că vei găsi o altă dragoste. În schimb, roată se întoarce întotdeauna - dacă ai făcut ceva rău, vei primi ceva rău. Și invers - ai făcut ceva bun, vei primi ceva bun de la Univers.

Citește și:

4. Zâmbește!

Crede-mă când îți spun că nu este ușor să zâmbești când știi că ai făcut ceva rău celui care te-a tratat frumos. Poate că își falsifică zâmbetul, însă nu va avea niciodată un somn bun; conștiința este încărcată. Și aceasta este cea mai bună răzbunare pe care o poți oferi.

5. Viața este nedreaptă uneori... însă Karma este întotdeauna corectă

Chiar și atunci când simți că nu este corect ce se întâmplă, gândește-te la legea karmei și la faptul că dacă faci ceva, acesta se va întoarce la tine. Cu siguranță acest lucru se va întâmpla și cu persoana care te-a rănit. Și când va fi acest moment, își va aminti de ce ți-a făcut. Își va aduce aminte de lucrurile pe care le-a făcut și își va da seama cât de rău ți-a făcut.

Citește și:

Acum depinde doar de tine dacă vrei să continui cu planul de răzbunare sau vrei doar să îi permiți acestei persoane să plece, să zâmbească și să meargă mai departe pe drumul său. Depinde de tine dacă vrei să fii ca ea.

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.