Setari Cookie-uri

Cum deosebeşti roşiile româneşti de cele de import

Rosiile romanesti sunt deosebit de gustoase si cumparatorii le cauta in piata, dar sunt mai greu de gasit printre soiurile aduse din import. Iata cateva criterii simple care te ajuta sa alegi rosiile sanatoase si bine coapte.

Rosiile romanesti sunt deosebit de gustoase si cumparatorii le cauta in piata, dar sunt mai greu de gasit printre soiurile aduse din import. Iata cateva criterii simple care te ajuta sa alegi rosiile sanatoase si bine coapte.

foto interior si prima pagina: Shebeko, Shutterstock

Roșiile crăpate, care au nervuri evidente, au codițele strâmbe și chiar mici pete de la insectele ce le-au atacat înainte să se coacă, sunt cele mai bune.

Tot mai mulți cumpărători, atunci când ajung în piețe și doresc să cumpere roșii, caută soiurile crescute în grădinile de zarzavaturi din România. Nu numai pentru gustul lor, ci mai ales pentru a evita riscul de a face o salată cu chimicale și substanțe ce au rolul de a colora produsul.

Specialiștii vă oferă câteva detalii care să vă ajute să deosebiți roşia românească de cea de import.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.